Zdroj: Husqvarna

Roboti pro každou zahradu

Dáváte přednost tiché a nenáročné práci a akumulátorové stroje vás zaujaly? Víte, že díky široké nabídce akumulátorových strojů Husqvarna můžete na své zahradě pracovat pouze s tichými stroji na baterie?

Zapomeňte na přívodní kabely a dolévání benzinu

Aku stroje Husqvarna mají kompatibilní akumulátory. V praxi to znamená, že baterie můžete měnit mezi různými druhy nářadí.  Zatímco se jeden nabíjí, s druhým akumulátorem můžete snadno pracovat. A jaké „tiché“ stroje tedy Husqvarna nabízí?

Užijte si sekání trávy

Akumulátorový rider podá s přehledem stejně dobrý výkon jako ten elektrický a dostane se i do těžko přístupných míst vaší zahrady. Provozní doba rideru se pohybuje kolem 90 minut, výdrž akumulátoru je ovlivňována stavem travnaté plochy. S výkonným akumulátorovým riderem pohodlně posekáte zahradu i přilehlé pozemky a práce se pro vás stane příjemným zážitkem.

Husqvarna

Vůně čerstvě nařezaného dřeva

Připravte si dřevo na zimu! Aku pila Husqvarna 436Li je lehká, tichá a lehce ovladatelná pila, se kterou vám půjde práce rychle od ruky. Hodí se pro nadšené zahrádkáře, ale i pro majitele ovocných sadů, zkušené tesaře a další náročné uživatele. Aku pila Husqvarna 436Li slibuje dlouhou životnost a napínání řetězu bez nutnosti použít další nářadí.

Husqvarna

Zkroťte živý plot

Živé ploty jsou ozdobou každého domu i zahrady. Dokonale dokreslují jejich atmosféru a jelikož jsou dost na očích, je potřeba se o ně svědomitě starat. Sháníte-li pomocníka, který vám s živým plotem pomůže, vyzkoušejte lehce ovladatelné nůžky Husqvarna 136LiHD45. Díky nízké hmotnosti nůžek, intuitivnímu ovládání a rychlému startu pro vás stříhání nebude náročné.

Husqvarna

Zbavte se napadaného listí

Jak udržet vaši podzimní zahradu, terasu či příjezdovou cestu čistou? S hromadou napadaného listí i dalšími nečistotami si poradí akumulátorový foukač. Nastartuje se pouhým klepnutím na ovládací panel, snadno se ovládá a práce s ním je tichá, takže nebudete rušit sousedy. Foukač je vybaven režimem zvýšeného výkonu, který v případě potřeby dodá trochu více síly.

HusqvarnaHusqvarna | Husqvarna

Užijte si dokonale upravený trávník

Akumulátorová sekačka Husqvarna LC 141Li je ideální volbou pro majitele domů a zahrad. Skvěle se hodí pro sečení menších ploch a poradí si i s členitým povrchem a příkrými svahy. S aku sekačkou s intuitivním ovládáním lze snadno posekat průměrně velkou zahradu rychle a tiše a na jedno nabití.  Ergonomicky tvarovaná rukojeť vám tichou práci jen zpříjemní. Dalším šikovným pomocníkem pro krásný trávník je aku vyžínač Husqvarna 536LiLX, který ocení zejména profesionální uživatelé.

Husqvarna