Letní idylka

Letní idylka Zdroj: instagram/kajinek_official

Když nejsou pravé, tak postačí dřevěné.
Úlovek dne
Kajínek na svém profilu vyzývá lidi, aby mu poslali informace, které by pomohly očistit jeho jméno.
Kajínek ukayuje svoje hobby.
Kajínek ve svém věhlasném tílku.
13
Fotogalerie

Plameňáci, zbraně a drahá auta. Z dvojnásobného vraha Kajínka je instagramová hvězda

Dáda Patrasová má konkurenci, český Instagram má novou hvězdu Jiřího Kajínka. Vypadá to, že z 58letého, mnohokrát odsouzeného vraha bude nakonec influencer, kdo by to byl řekl. Svých 14 tisíc followerů Kajínek pravidelně obohacuje výjevy ze svého života, nechybí střelné zbraně, ryby ani auta. Největší obdiv ovšem zatím sklidila fotka vyletněného Kajínka, nejspíš po cestě na koupaliště, se samopalem a nafukovacím plameňákem.

Kajinek_official, jak se účet novopečeného instagramera jmenuje, je bohatý i v rámci insta stories, v jeho highlightech nechybí ani video se šlapadlem. Sekce komentářů se hemží výroky podpory a obdivu. Nechybí například pochvala od odsouzeného vraha a neonacisty Vlastimila Pechance, který obdivuje Kajínkovu sbírku zbraní.

Ve svém popisu Kajínek vítá své followery jako „Váš Jirka“, ale co je důležitější, jako správné celebritě mu tam nechybí ani link na jeho oficiální webovou stránku. Ta kromě toho, že vám způsobí těžký flash back z raných dob internetu, funguje i jako fanshop. Šťastlivec tu může kriminálníka-influencera dotovat například nákupem hrnečku s jeho fotografií. Pro milovníky sladkého jsou tu i „Bonbóny Kajínky“ ovocný mix. Nezbývá než popřát dobrou chuť!

Na to nejlepší z Kajínkova Instagramu se podívejte ve fotogalerii: