Poslanec Jiří Kobza

Poslanec Jiří Kobza Zdroj: Ladislav Křivan / MF Dnes + LN / Profimedia

Kobza před svým domem naměřil radioaktivitu. Kobzovi pak naměřili tři promile a stopové množství IQ

Poslanec SPD a stranický odborník na kosmonautiku a mytí nohou v lavoru Jiří Kobza přišel se šokujícím odhalením. Před svým domem na své kalkulačce naměřil radioaktivitu, která k němu přišla z Ukrajiny.

„Byl jsem z toho vyděšený. O mně se ví, že hodně rozumím jadernému štěpení a radioaktivitě. Je to takový můj koníček. Každý den měřím před svým domem radioaktivitu. Jen tak pro klid v duši. Zatím byla radioaktivita vždycky poměrně malá. Dneska ráno na mě ale čekal šok. Přímo na verandě jsem naměřil radioaktivitu v hodnotě sedmdesát devět. U schránky dokonce devadesát. Okamžitě jsem běžel domů pro igelitovou tašku, kterou jsem si neprodleně nasadil na hlavu, ale už bylo pozdě a do pár minut jsem ztratil vědomí,“ šokoval Kobza, který radioaktivitu měří kalkulačkou, protože členové SPD mají zákaz používat složitější přístroje, mezi které se řadí i dozimetr.

Ještě před tím, než poslanec Kobza ztratil vědomí kvůli ozáření a kvůli tomu, že se ten lumen skoro udusil, když si nasadil igelitovou tašku na hlavu, stihl zavolat policii.

„V brzkých ranních hodinách nám volal muž, že před svým domem naměřil radioaktivitu a ať to přijedeme ověřit. Je to pro nás známá firma. Volá nám často. Naposledy nám volal, že nad jeho pozemkem proletělo letadlo a poprášilo mu celou rodinu chemtrails a ať s tím něco uděláme. My bohužel musíme reagovat na všechny telefonáty, takže jsme k němu vyslali hlídku. I tentokrát jsme museli situaci prověřit,“ potvrdila policejní mluvčí Radka Malá.

„Vzhledem k povaze hlášení jsme tentokrát na místo vyslali nejen policejní hlídku, ale i tým specialistů. Jakmile se oznamovatel probral z bezvědomí, které si způsobil sám igelitovou taškou patrně z důvodu erotické asfyxie, specializovaný tým začal měřit. Radioaktivita naměřena nebyla, ale oznamovateli byly naměřeny tři promile alkoholu v krvi a rovněž jsme zachytili i stopové množství IQ. Vzhledem k tomu, že oznamovatel provozoval pod vlivem alkoholu erotickou asfyxii na svém vlastním pozemku, takže nikoho nepobuřoval, a rovněž nebyla naměřena žádná radioaktivita, hlídka i tým specialistů záhy z místa odjeli,“ dodala Malá.

Poslanec Kobza i přes negativní měření radioaktivity i jeho IQ dál trvá na tom, že je jeho dům zamořen radiací z Ukrajiny.

„Policie a všechny ostatní státní složky jsou podplacené. Jsou řízené Fialou. Já jim nevěřím. Naměřil jsem radioaktivitu, která byla podle mě způsobena střelami s ochuzeným uranem, které používá Ukrajina. To je prostý fakt. Můj pes Puňta schytal takovou dávku radiace, že v noci svítí. Musíme přestat podporovat Ukrajinu, jinak bude zle,“ je přesvědčen Kobza, který se se svou kalkulačkou aktuálně nachází kdesi v lesích na Šumavě, kde měří radioaktivitu a chystá se nechat kousnout radioaktivním pavoukem, aby z něho byl Spider-man

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je diskuze kolem nákupu stíhaček F-35 pro českou armádu.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete zakoupit a poslechnout v našem Ikiosku >>>