Zahájení prezidentské kampaně Petra Pavla (6.9.2022)

Zahájení prezidentské kampaně Petra Pavla (6.9.2022) Zdroj: Blesk:Jakub Poláček

Z knihy V První linii
Generál Petr Pavel mluví o svém konci v armádě
Generál NATO Petr Pavel: Spojenci neví, co si o nás mají myslet. Češi jsou vlastenci jen když se vyhrává ve sportu
Petr Pavel
Generál Petr Pavel byl hostem pořadu Epicentrum (10.10.2022)
11
Fotogalerie

Generál Pavel neuměl nakreslit sluníčko a po obědě odmítal spinkat, prozradil jeho spolužák ze školky

Jenom pár dnů od svědectví bývalého spolužáka Petra Pavla z elitní školy pro zpravodajské důstojníky, kde odhalil jeho temnou komunistickou minulost a tvrdí, že o svém životě před listopadem 1989 záměrně neříká vše, přišlo další šokující svědectví od jeho dalšího spolužáka. Tentokrát ze školky.

„Už tenkrát to byl komunistický prospěchář. Kdykoliv jsme si s ostatními dětmi v kroužku za účasti soudružky učitelky hrály paci paci, pan Pavel to dělal tak nějak zvláštně. Sice tleskal do rytmu, ale bylo evidentní, že tleská komunismu. Ten rudý zápal v jeho očičkách byl doslova hmatatelný,“ prozradil Radovan Bláha, který s Petrem Pavlem chodil do školky dva roky. Konkrétně do berušek a rok potom do předškolních kuřátek.

„Je to sice už spoustu let, ale pamatuju si to, jako by to bylo včera. Pan Pavel se už v tak útlém věku hlásil k proletariátu a snažil se bořit kapitalismus tím, že odmítal po obědě spinkat. Kdykoliv celá třída po obědě ulehla na žíněnky, pan Pavel se vztekal, že se mu nechce spát, a když ho soudružka učitelka napomenula, že spinkat musí, opakoval, že tatínek ho po obědě spinkat nikdy nenutil.

Ostatně svým komunistickým otcem ve vysoké vojenské funkci se pan Pavel oháněl velmi často. Díky němu si zajistil ve školce protekci a snadnější kariérní start. Jak jinak si vysvětlit, že přeskočil na začátku třídu medvídků a šel rovnou do berušek? Byl skoro o rok mladší než já, který si poctivě prošel medvídkama, a přesto jsme byli v beruškách spolu. To by se mu bez otce na vysokých místech nepodařilo,“ odplivl si rozhořčeně pan Bláha.

„A to rozhodně není všechno. S panem Pavlem byly ve školce jen potíže. Také špatně papal. Byl velmi vybíravý. Nepapal vůbec polévky. Tyhlety jeho komunistické manýry nám všem ostatním kazily náladu, protože když ho paní učitelka nutila jíst polévku, tak pan Pavel plakal. Taky byl velmi nešikovný. Nedokážu si představit mít za prezidenta někoho, kdo neuměl ve školce nakreslit sluníčko. Pořád kreslil takové šišaté oválné cosi, a dokonce to barvil červenou barvou. Sluníčko je přece odjakživa žluté,“ rozčiloval se pan Bláha.

Šokující svědectví pana Bláhy vyšlo na titulní stránce všech periodik z Holdingu, a to včetně zemědělského týdeníku Řepka.

Generál Pavel na nařčení svého spolužáka ze školky reagoval dost podrážděně, vzkázal mu, že je urputník (to slovo používá často, ale nikdo neví, co znamená), že se má starat o svoje, že on se ve školce pravidelně posrával, načež demonstrativně v on-line přenosu na Facebooku nakreslil několik výstavních žlutých sluníček, aby dokázal, že on kreslit sluníčka umí a pan Bláha nepokrytě lže.

Aby toho po svědectví spolužáka ze školky pro Petra Pavla nebylo málo, začali se ozývat i další lidé z jeho minulosti, kteří se snaží rozkrýt Pavlovu temnou minulost.

„Když mi bylo osmnáct let, byla jsem s Pavlem na rande. Pořád mluvil o sobě, vůbec se o mě nezajímal a nakonec jsem si musela zaplatit útratu úplně sama,“ plakala paní Dagmar, která byla s generálem jednou na rande a zjistila, jak je to hrozný člověk, a navíc zarytý komunista.

„Na škole jsem s ním hrál fotbal v útoku a ani jednou mi nenahrál. Byl totiž komunista. Ti nenahrávají,“ prozradil Jaromír Konrád, jenž na základní škole hrál s Petrem Pavlem fotbal.

„Scházeli jsme se jako parta u bradel. Pan Pavel tam býval taky, protože bydlel v našem bloku. Byl takový podezřelý. Když jsem mu nabídl cigaretu, odmítl a něco si zapsal do notýsku. Za dvacet let mě potom vyhodili z práce. Je to komunista, a navíc práskač,“ poskytl své svědectví další člověk z minulosti generála Pavla, který si z obavy o život své rodiny nepřál být jmenován.

„Pan Pavel měl pravidelně sex se slepicí. Jako pravý komunista,“ nastínil pak Pavlovy preference syn, jehož otec pracoval v samo­obsluze, kam si Pavel chodil v dospívání kupovat rajčata.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je, že s přímou volbou prezidenta sklízíme, co jsme před jedenácti lety zaseli.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>