Andrej Babiš mladší narušil zahajovací volební kampaň ANO

Andrej Babiš mladší narušil zahajovací volební kampaň ANO Zdroj: ČTK

Do Babiše se pustil jeho syn.
Andrej Babiš mladší narušil zahajovací volební kampaň ANO
Za premiérem Andrejem Babišem (ANO) dorazil na zahájení kampaně na Ústecku i jeho syn Andrej Babiš ml. (2. 9. 2021)
Za premiérem Andrejem Babišem (ANO) dorazil na zahájení kampaně na Ústecku i jeho syn Andrej Babiš ml. (2. 9. 2021)
Za premiérem Andrejem Babišem (ANO) dorazil na zahájení kampaně na Ústecku i jeho syn Andrej Babiš ml. (2. 9. 2021)
26
Fotogalerie

Babišovy děti se vracejí z Krymu a devastují mu kampaň. „Ty děti nejsou moje, ty jsou z holdingu,“ tvrdí Babiš

Incident kolem Andreje Babiše juniora, který si v Ústí nad Labem vyšlápl na svého otce během mítinku, kde mu rázně a od plic vynadal za zničený život, byl očividně jen začátek.

Andrej Babiš junior není jediným potomkem Andreje Babiše, na kterého byl nejprve přepsán nějaký podnik, načež byl dotyčný potomek pod dohledem firemního psychologa odvezen do zahraničí, kde byl nadopován prášky a držen v ústraní.

Nyní se z nechtěných dovolených začínají vracet další a další Babišovy děti, které tvrdí, že jim jejich otec zničil život. Sám premiér Andrej Babiš tvrdí, že ty děti nejsou jeho a jsou z holdingu.

„Je to velmi špinavá kampaň teď před volbami. Ty děti nejsou moje. Patří holdingu, se kterým já nemám nic společného. Vůbec nikoho jsem neposílal do zahraničí. Ti lidi jsou psychicky nemocní. Musí se léčit,“ vysvětloval Andrej Babiš.

„To je práce opozice. Těch koalic, co jsou podvod na voliče a chtějí naši zemi zaplavit imigranty a mými dětmi, které nejsou moje, ale spadají pod holding. To je přesně jejich záměr. Já se ale nevzdám, budu se rvát do roztrhání těla a budu bránit naše hodnoty, naši zem a naše tradice jak před opozicí, tak před mými dětmi, které nejsou moje,“ začal Babiš hystericky provolávat a bil se při tom v prsa.

„Proč jsi mi zničil život, otče?“ ozval se náhle ženský hlas. Byla to jedna z dcer Andreje Babiše, toho času dítě z holdingu, která přišla otci spílat.

„Dejte mi už pokoj,“ vyhrkl ze sebe Babiš a utíkal se před svou dcerou, která není jeho, ukrýt v přilehlém hotelu.

Počty Babišových dětí, které se vrátily z nedobrovolné dovolené v zahraničí, poslední týdny rostou po celé České republice. Většina z nich byla navíc spatřena s režisérem Vítem Klusákem, který tvrdí, že jim jenom pomáhá, protože bydlí kousek od nich.

„Směju se těm, kteří tvrdí, že za tím vším stojím já a někdo další. Copak já mám zapotřebí někoho klamat či tahat za fusekli? Prostě se to takhle sešlo. Je to náhoda, že všechny Babišovy děti bydlí kousek ode mě a já je vozím k psychologům,“ ubezpečil Vít Klusák, že jde opravdu jen o souhru náhod.

Zda některé z Babišových dětí promluví i do výsledku voleb, anebo se tato vlna přežene a bude zase líp, to ukáže až čas.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že Andreje Babiše byste za otce mít nechtěli.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>

Video placeholde
Andrej Babiš mladší konfrontoval svého otce • Blesk