Babiš a syn. Srdceryvné rodinné shledání v telenovele, která nejde vypnout

Čeští političtí velikání často inspirují lásku a obdiv u svých přímých následovníků a nezřídka se stává, že jablko nepadá daleko od stromu a synové kráčí v šlépějích svých otců. Jeden muž se tomu ale jako vždy vymyká... Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, komu se u svého syna podařilo vzbudit úplně opačnou emoci.

Václav Klaus je absolutním idolem Václava Klause mladšímu. Stejně tak Václav Havel znatelně ovlivnil tvorbu svého následovníka, rappera, který si říká Young Havel. Všem tradicím a zvyklostem se ale jako vždy postavil Andrej Babiš, jehož vztah s „juniorem“ je už nějakou dobu na bodu mrazu.

Premiérovy výchovné praktiky využívající dotační „optimalizace“ a pobyty na okupovaných poloostrovech jsou nám už několik let známé. Teď však celá věc nabrala nečekaně na obrátkách, když se jeho nejstarší syn rozhodl, že taťku překvapí v den jeho narozenin na zahájení oficiální kampaně Hnutí ANO. A bylo to opravdu srdceryvné rodinné shledání…

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.