Pyramida školních opatření: Návrat do škol ve stylu hlavolamu pro pokročilé

První září je konečně tu a s ním dlouho očekávaných návrat dětí do škol. Jaký bojový plán má vláda, aby rodiče ušetřila další distanční výuky? Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat na letošní školní režim v kostce.

Školáci se vrací do lavic, všichni horliví si povyprávět, kam v létě jeli na prázdniny a povyměňovat si vzájemně mutace, co si odtamtud dovezli! S tím se však učitelé a hygienici budou snažit zoufale bojovat pomocí inovovaného systému, který jako vše v tomto státu připomíná spíš hlavolam. 

Pakliže chce dítě ve škole normálně fungovat, nejjednodušší pro něj bylo prodělat covid. A přežít to. Krásná, přírodní metoda, kterou volí většina psychopatických ezo-matek. Výbornou prevencí je i očkování, pokud je to tedy možné. A pro ten zbytek normálních rodin je na řadě opět testování. A pokud budou rodiče i proti tomu? Pak jejich ratolest do školy může i neočkované a netestovaná, ale na obličeji bude mít povinně roušku a jeho nová školní přezdívka bude nejspíš “ten infekční parchant”...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.