Nejbohatší člověk světa Bill Gates.

Nejbohatší člověk světa Bill Gates. Zdroj: Reuters

Bill Gates leze Sorosovi do zelí. Díky koronaviru ho předběhl v závodech o ovládnutí světa

Není žádné tajemství, že miliardář George Soros již dlouhá léta usiluje o ovládnutí světa prostřednictvím neziskových organizací a imigrantů. Jeho plán byl v zásadě geniální. Dovést do Evropy imigranty z Afriky, prostřednictvím neziskovek jim poskytnout deky a jídlo a díky tomu nějak ovládnout svět.

George Soros ve své věži z lidských lebek celé dny spřádal hrůzostrašné plány, hrál temné písně na varhany a ďábelsky se smál kdykoliv nějaký imigrant vkročil na Evropskou půdu.

Tuto jeho idylku však zhatil někdo, kdo je ještě protřelejší a ďábelštější. Tím někým byl novodobý satan a synonymum všeho zlého – Bill Gates.

Jak jistě mnozí víte, Bill Gates se společně s WHO a Romanem Prymulou podílel na rozšíření koronaviru do světa, aby zničil ekonomiku a na tom nejen děsně zbohatnul, ale navíc ovládnul svět.

Bill Gates ovládnutí světa rozhodně nepodcenil a v rámci koronaviru ho rozjel na více frontách. Vše začíná už při testu na koronavirus, kdy jsou lidem na vatové tyčince do nosu zaváděny čipy, které sbírají o dotyčném data, která pak přeposílají Billu Gatesovi na mobilní telefon. Co s těmi daty Bill Gates posléze dělá, není známo, ale nebude to nic hezkého.

Samotným koronavirem, který byl vytvořen v Microsoftu potom Bill Gates ničí světovou ekonomiku, protože když zničí ekonomiku, zbohatne na tom.

V poslední řadě tu je potom chystaná vakcína, která má samozřejmě rozšířit mezi populaci sterilitu a autismus.  Za pár měsíců tak budou po světě běhat převážně sterilní autisté.  Jak se Bill Gates domnívá, sterilní autisté se lépe ovládají.

Jak je vidno, Bill Gates to má celé hodně podchycené a promyšlenost jeho ďábelských plánů se s tím Sorosovým nedá srovnávat. Oproti Sorosovi, který na gumových člunech přiváží černoušky do Evropy, Bill Gates používá sofistikované moderní metody mikrobiologie a hi-tech technologie. 

Je tak nad slunce jasné, že v ovládnutí světa je Bill Gates o mnohem dál než George Soros a podle Ilony Czákové, která se dlouhodobě zabývá vyšetřováním Billa Gatese je jeho ovládnutí světa otázkou několika málo měsíců.

V mezidobí, než ovládne svět, si Bill Gates postavil věž z lidských lebek, která je vyšší než ta Sorosova, hraje hlasitěji na varhany temné písně a ďábelsky se směje, kdykoliv si ve světě někdo zajde na testy proti koronaviru.  Směje se ďábelštěji než Goerge Soros když na evropskou půdu vkročí imigrant.

Bez nadsázky tak lze říci, že Bill Gates sebral Sorosovi práci.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že koronavirus nám všem obrací život naruby.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>