Duhový průvod Prague Pride v roce 2019.

Duhový průvod Prague Pride v roce 2019. Zdroj: ČTK

Manžel šel se smetím, připletl se k Prague Pride a od té doby je homosexuál, stěžuje si žena z Prahy

Letošní průvod na podporu LGBT komunity Prague Pride sice neproběhl v tradiční podobě, ale stejně jako minulé ročníky opět ohrozil tradiční českou rodinu a patrně i evropské hodnoty.

Tento rok probíhal Prague Pride bez onoho výrazného průvodu. Pouze na závěr akce vypluly dvě lodi s omezenou kapacitou po Vltavě. I bez karnevalově laděného extravagantního průvodu dokázal letošní Prague Pride ohrozit několik tradičních rodin.

„Můj muž šel vynést odpadky. Jen tak v triku, kraťasech a pantoflích. Dlouho se nevracel, začínala jsem mít o něho strach. Když pak za dvě hodiny konečně dorazil, nestačila jsem se divit. Měl nagelované vlasy, růžové tričko do véčka a místo odpadkového koše přitáhl domů s malým bišonkem s červenou mašličkou na hlavě. Manžel mi pověděl, že se připletl venku do Prague Pride, celého ho to semlelo a nyní má neutichající nutkání jít na muzikál, souložit s mužem a jít nakupovat oblečení. Ačkoliv se jmenuje Zdeněk, musím ho od té nešťastné události oslovovat Žeráre a mám dojem, že naše tradiční rodina skončila,“ plakala paní Jarmila, jejíž manžel se stal kvůli Prague Pride homosexuálem.

Paní Jarmila se však nehodlá smířit s tím, že Prague Pride zničil její tradiční rodinu, a hodlá se soudit. 

„Prague Pride nemůže jen tak přijít, zbuznit mi chlapa a pak zase odejít. Takhle teda ne. Hodlám z nich vysoudit první poslední. Takhle by to nešlo. Doufám, že se tento proces stane precedentem a lidé si uvědomí, že všechny ty Prague Pride a homosexuálové jsou jenom na škodu,“ tvrdí paní Jarmila, která vyráží do boje proti homosexuálům.

„Tato paní má naši podporu. Homosexuálové nejsou boží děti, nýbrž sémě satanovo,“ potvrdil otec Marek z církve Pána svatého, která je oficiálně vedena jako sekta a která pořádá tradiční rekvalifikační workshopy pro homosexuály, ze kterých úspěšně vytváří heterosexuály.

„Homosexualita je nemoc a my ji umíme léčit,“ tvrdí členové církve Pána svatého a čísla jim dávají za pravdu. Ze všech homosexuálů, kteří se účastní jejich rekvalifikačních workshopů, je to ve finále sedmdesát procent absolventů, kteří tvrdí, že jsou hetero. Sebevraždu potom páchá jen třicet procent absolventů.

Paní Jarmila si pochvaluje podporu církve Pána svatého a zcela vážně zvažuje, že by manžela poslala na rekvalifikační workshop. Nicméně to až po soudním líčení, kdy žaluje nejen Prague Pride, ale i všechny aktivní homosexuály.

Závazné stanovisko manžela paní Jarmily se nám zatím získat nepodařilo, protože podle paní Jarmily se teď pořád dívá na Sex ve městě a na nic jiného nemá čas. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je, že nová reklama na auto s dítětem a banánem příjde lidem sexistická.