Návod na úspěch podle Koko | Reflex.cz
nahoru

Návod na úspěch podle Koko

Darina Křivánková21. května 2015 • 00:15
Na založení blogu není nikdy pozdě. Když ho budete dělat opravdu dobře, dočkáte se ocenění.
Na založení blogu není nikdy pozdě. Když ho budete dělat opravdu dobře, dočkáte se ocenění.
• foto: 
Aperol Spritz Food blog roku 2014 / Milan Marenčák

Minulý týden se vyhlašovaly výsledky soutěže o nejlepšího tuzemského food bloggera APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU 2014. Když jsem před pár lety psala o food bloggerech seriál pro jiný časopis, hledala jsem je celkem pracně, bylo jich jen pár. Dnes se počet lidí, kteří se na internetu aktivně věnují psaní o jídle, blíží dvěma stovkám. To už má smysl hledat toho nejlepšího.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku

 

Nejčtenější komentáře
Články odjinud
Nejčtenější