Iva Roze je česká publicistka, která strávila deset let v USA, vystudovala žurnalistiku na Kolumbijské univerzitě v New Yorku a poté působila v časopisech Newsweek nebo Global Post. Nyní žije zase v Praze a pravidelně píše do Reflexu.

Iva Roze je česká publicistka, která strávila deset let v USA, vystudovala žurnalistiku na Kolumbijské univerzitě v New Yorku a poté působila v časopisech Newsweek nebo Global Post. Nyní žije zase v Praze a pravidelně píše do Reflexu. Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Skvělý Jonas
Estét  Dan
Zábavný Clyde
Soutěživý Carlos
Zapálený Rob
7
Fotogalerie

Měsíc lásky, díl čtvrtý

Shrnutí předchozího děje: rande s Timem mi připomínalo randění s mým bývalým manželem, což bylo asi to poslední, co jsem hledala. Holanďan Richard byl přímočarý a svůj zájem neskrýval do nezájmu. Brit Lee byl fajn, ale nedávno se rozešel s matkou svého syna a na další vztah nevypadal zrovna připraven. Jon byl zábavný a uměl skvěle balit jointy, ale ve svých 25 letech byl na mě příliš mladý. Stydlivý Petr se mi líbil, ale myslím, že to nebylo moc vzájemné – asi jsem ho trochu vyděsila. Ještě že pak přišla portugalská trojice, jež se nedala vyděsit ničím. Kamarád Hugo mi totiž na víkend domluvil rande v Bruselu s děsně hezkým Nunem a okouzlujícím Josém, kteří to se ženami tak uměli, že se mi pak ani nechtělo vracet zpátky do Prahy.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!