Iva Roze je česká publicistka, která strávila deset let v USA, vystudovala žurnalistiku na Kolumbijské univerzitě v New Yorku a poté působila v časopisech Newsweek nebo Global Post. Nyní žije zase v Praze a pravidelně píše do Reflexu.

Iva Roze je česká publicistka, která strávila deset let v USA, vystudovala žurnalistiku na Kolumbijské univerzitě v New Yorku a poté působila v časopisech Newsweek nebo Global Post. Nyní žije zase v Praze a pravidelně píše do Reflexu. Zdroj: Nguyen Phuong Thao

První láska Slávek
Šarmantní Erik
Kamarád  Mark
Vtipný  DJ Jose
Zajíček Nazim
7
Fotogalerie

Měsíc lásky aneb Každý den rande

Vlastně už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy byla v květnu single. A protože se mi to shodou několika více či méně šťastných náhod podařilo až letos, v pokročilém věku 38 let, rozhodla jsem se neztrácet čas a strávit letošní měsíc lásky tím nejmájovějším možným způsobem: jít na ­rande každý den. Zajímalo mě, jestli je opravdu pro ženu tak těžké najít si na prahu čtyřicítky kvalitního partnera, jak se povídá. V následujících několika vydáních Reflexu budu psát o tom, jak moje květnové randění probíhalo.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!