Imigranti obsazují Prahu po Vltavě na lodičkách

Imigranti obsazují Prahu po Vltavě na lodičkách Zdroj: ČTK/Ruml Miloš

Dva dny po volbách zaplavili Prahu imigranti ve člunech a podomácku vyrobených horkovzdušných balonech

Komunální volby jsou za námi a s tím přichází řada změn. Ta méně příjemná je, že po vyhlášení výsledků voleb v Praze naše hlavní město zaplavily davy imigrantů. SPD, která jako jediná dokáže zastavit islám, totiž v Praze propadla, takže není nikdo, kdo by Prahu před imigranty bránil.

Imigranti se v Praze objevili takříkajíc z čista jasna. V Praze se na náplavce začali vyloďovat už během nedělního dopoledne. Gumové čluny s imigranty pokryly hladinu Vltavy kam až oko dohlédlo. Několik imigrantů přiletělo v podomácky vyrobených horkovzdušných balonech. Další nezanedbatelné množství dopravili na území Prahy vítači typu Pirátů a podobně v dodávkách.

„Napjatě jsme očekávali výsledky komunálních voleb. Když se potvrdilo, že SPD v Praze propadla, neváhali jsme, nasedli do člunů a jsme tady, abychom vám zničili křesťanské hodnoty,“ potvrdil Ahmed Mir Mustafa, jeden z příchozích imigrantů, který si s sebou vedle nového iPhonu přivezl i zednickou lžíci a deset cihel a okamžitě po vylodění začal v Praze stavět mešitu.

„My vám to říkali. Tvrdili o nás, že jsme populisté a xenofobové, ale pravda se nakonec ukázala. Jasně, že by bylo nyní velmi jednoduché se Pražanům smát, protože si za to mohou sami, ale nám do smíchu moc není. Nikomu není do smíchu. Toto je vážná věc, která bohužel nemá řešení. My v Praze nemáme žádnou moc. Voliči nám ji nedali. Nemůžeme tak říci imigrantům NE. Bohužel. Praha má, co chtěla. Situaci nyní musíme řešit na celostátní úrovni a SPD navrhuje vyčlenit Prahu z České republiky. Bohužel, ač je Praha krásná, je pozdě na její záchranu. Prahu musíme obětovat a soustředit se na zbytek republiky. Je mi to líto, ale tak to je,“ prozradil se slzou v oku předseda SPD Tomio Okamura.

Ukradená identita

V současné době se vláda v Praze teprve tvoří, takže všichni, kteří ve volbách uspěli, mají plné ruce práce s vyjednáváním, pletichařením a politikařením. Situaci s imigranty tak nemá kdo řešit. Dopad na běžný život v Praze je už nyní takřka hmatatelně negativní a situace se s každou hodinou zhoršuje.

„Silně jsme to podcenili. My bláhoví zpovykaní Pražáci. Teď za to budeme pykat. V ulicích jsou davy uprchlíků, většinou mladých mužů. Berou nám práci. Berou nám ženy. Berou nám děti. Berou nám identitu. Například mně vzali identitu dnes brzy ráno po probuzení. Teď jsem člověk bez identity. Jsem nikdo. A to nejsem sám. Ale tady teď už nejde o jednotlivce. Tady jde o křesťanské hodnoty. Mám obavy, že hodnoty náporu muslimů dlouho odolávat nebudou,“ plakal na ulici muž, který nemá jméno, neboť mu imigranti sebrali jeho identitu.

Osud Prahy není zbytku republiky lhostejný. Po celé republice se mobilizuje domobrana, která hodlá z Prahy evakuovat vlastence a odvést některé historicky cenné relikvie jako jsou například korunovační klenoty nebo Miloš Zeman.

Evakuace

„V Praze je registrováno téměř sedmdesát tisíc vlastenců. Ty tam nemůžeme nechat. Jsou to naši bratři. Je potřeba tyto osoby evakuovat a zabránit jejich multikulturizaci. Tyto statečné ženy a muže tam nenecháme,“ bil se v prsa Evžen Nový, velitel Zlínské domobrany, který si nechává říkat polní maršál Evžen a speciálně pro příležitost evakuace vlastenců z Prahy si koupil nové nunčaky.

„Pražská kavárna, vítači a havloidi samozřejmě v Praze zůstanou. Ty nikdo evakuovat nebude. Jsou to beztak oni, kdo to všechno způsobili, tak ať si tam v té Praze shnijí. Jakmile budou z Prahy evakuování vlastenci, obeženeme ji plotem a budeme dělat, že tam není. O Prahu jsme přišli, ale zbytek republiky ubráníme. SPD to zařídí,“ s nadějí v očích vyprávěl Evžen Nový aka polní maršál Evžen.

Ať už novodobí hrdinové dokáží všechny vlastence z Prahy evakuovat anebo ne, jisté je, že krátkozrakost českých voličů nás stála naše hlavní město. Kéž bychom více naslouchali Tomio Okamurovi místo toho, abychom si z něj dělali prdel a nadávali mu do rákosníků. Budiž nám osud Prahy ponaučením.