Video placeholde

Fotbalové pozdravy z Ruska: Jaromír Bosák pokřtí novou knihu o fotbalovém MS

Ve středu 5. září se od 17 hodin koná v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí autogramiáda komentátora ČT a spolupracovníka Reflexu Jaromíra Bosáka. Křtít se bude kniha Fotbalové pozdravy z Ruska, která, ačkoli je především o fotbale, vzbudila takový rozruch v kruzích, jež obvykle sport příliš nesledují. Stačilo veřejně prohlásit, že se šampionát neměl v Rusku konat. Stejně jako předtím v Jihoafrické republice nebo příště ve Spojených arabských emirátech.

Fotbalové pozdravy z Ruska – s podtitulem Mistrovství světa den po dni. Tak se jmenuje dnes již tradiční fotbalový deník populárního sportovního komentátora Jaromíra Bosáka (poprvé vyšel před rovnými dvaceti lety v roce 1998 po mistrovství světa ve Francii).

Autor na 280 stranách provází čtenáře celým turnajem, komentuje jednotlivé zápasy, výkony týmů i hráčů, ale především zavede fanoušky do zákulisí této největší a nejsledovanější sportovní akce, která se letos konala v Putinově Rusku. Takže bylo od počátku zřejmé, že politiky nezůstaneme tak úplně ušetřeni.