Švédský hotel zakázal na pokojích kouřit (cigarety)... A masturbovat.

Švédský hotel zakázal na pokojích kouřit (cigarety)... A masturbovat. Zdroj: Facebook

Turisté ve Stockholmu byli pořádně překvapeni, jeden hotel jim zakázal masturbaci

Hosté hotelu Castle House Inn v historické části švédského Stockholmu (říká se jí Gamla Stan) byli po ubytování v minulých dnech velmi překvapeni neobvyklými zákazovými značkami, které zde našli. Kromě obvyklého zákazu kouření byla hostům odepřena i „masturbace“.

Zatímco některým hostům přišel nápis „no smoking or wanking“ (nekuřte či nemasturbujte) celkem vtipný, jiní si na personál a příkaz stěžovali. „Našel jsem tuto samolepku na dveřích mého pokoje a přišlo mi to neuctivé,“ napsal jeden z hostů na webu Booking.com. Nápis totiž také upozorňoval, že se jedná v obou případech o trestný čin.

Přestože to byl jen (možná o dost nejapný) vtip provozovatele hotelu, někteří turisté si prý skutečně mysleli, že masturbace je ve Švédsku trestná.

Samolepky se proto rychle dostaly na facebookové stránky některých turistů a vznikla kolem toho bouřlivá diskuse. Vedení Castle House Inn je proto nechalo odstranit.

Slovo „wanking“ přitom nenajdete ani v některých slovnících. Jedná se o slangový výraz pro masturbaci, ale dá se to přeložit i vulgárněji.

„Nechali jsme vyrobit několik nových značek s různými informacemi. Mysleli jsme si, že by to mohla být sranda,“ řekl švédským novinám Expressen manažer hotelu Henrik Thydén.

Vtip se ale úplně nepovedl, protože někteří lidé jej vzali úplně vážně. Proč asi?