Video placeholde

Guru Čmolík, co žere peníze, odhalil spiknutí!

Před časem jsem v Reflexu psal o sektě Neurostart gurua Čmolíka, který za účelem zbohatnutí žvýká bankovky. Pak natočil náš bývalý kolega Josef Klíma o sektě reportáž na Primu, a teď guru Čmolík vrací úder.

Na serveru prime-sracky.cz, který dělá čest svému jménu,  zveřejnil guru odpověď. Představuje se tam - dle popisku - jako řečník, autor a spisovatel, přičemž rozdíl mezi autorem a spisovatelem neuvádí.  Nejdříve na tom webu slibuje, že odhalí, kterak jsou v Reflexu zaplacené články.

Dále na stránce najdeme fotografii dvou modrých kýblů, na nich je napsáno, že jeden je pro mne, a druhý pro Pepu Klímu. A konečně paranoidní výpověď jedné z členek své sekty, o jejíž rodině, která se po jejím vstupu do sekty rozpadla, jsem psal. Tvrdí, že se s jejím manželem známe z marihuanového podsvětí. A zvěřejňuje na tom webu i jakési podání, kde píše, že její bývalý manžel „si objednal článek od svého známého Doležala.“ Jejího manžela jsem samozřejmě nikdy před přípravou onoho článku neviděl a neslyšel.

Tak bereme útok pana Čmolíka jako příležitost jeho sektu opět připomenout a vytáhnout článek o Neurorestartu z placeného archivu do volného přístupu. Je dobře, když o něm a hrozbách jeho sekty bude vědět co nejvíc lidí. S drobným dodatkem: Já ve svém textu nekonstatoval, zda je pan Čmolík podvodník, nebo magor. Po shlédnutí jeho protiútoku se však nyní již kloním k druhé jmenované možnosti.

CELÝ TEXT GURU ČMOLÍK SI PŘEČTĚTE ZDE >>>