Festivalové minuty?

Festivalové minuty? Zdroj: Archív

Běží ještě ta kamera?
Na ty letos kašlu!
Festivalové minuty?
Hlavní hvězdou letošních Varů bude...
Jakej biják bude letos zajímavej? Nevím.
8
Fotogalerie

Světová premiéra ve Varech: Zelený Raoul uvede svoji novou show

Stalo se nevyhnutelné: zelená figurka Zeleného Raoula, která už tisíc a jedenkrát okomentovala českou i světovou realitu, vstupuje do televizního světa. Jako správná hvězda získal i Zelený Raoul svoji televizní talk show a zařazuje se tak po bok takových hvězd, jako jsou David Letterman, Jay Leno, Larry King, Marek Eben, Jan Kraus nebo Karel Šíp.

Pilotní díl bude ve světové premiéře promítnut návštěvníkům karlovarského filmového festivalu už v sobotu 5. července o čtvrté hodině odpolední v hotelu Thermal. Historicky prvními hosty nové talk show Zeleného Raoula se stali Jiří Bartoška a Marek Eben, tématem rozhovoru nemohlo tedy být nic jiného než 49. ročník filmového festivalu. O pocitech, s jakými vstupuje do televizního světa, jsme hovořili přímo s protagonistou Raoul Late Night:

Pane Raoule, jak jste se připra­voval na první díl nové talk show? Nepřekáží vám, že jste dřevěný?

Nepřekáží, protože moji hosté jsou také dřevění.

Start každého projektu provází nervozita a velká očekávání. Dokážete je naplnit?

Rozhodně. Počkejte si na vysílání prvního dílu (najdete jej na reflex.cz už v sobotu 5. července v podvečer; pozn. red.). Myslím, že uvidíte, co jste ještě neviděli, a uslyšíte, co jste ještě neslyšeli. Výtvarník Martin Aaron Hořínek a jeho tým, který mě vysoustružil a vdechl mi život, v kombinaci se scenáristy kresleného Raoula – to je vskutku třaskavá kombinace. Vypukne vesmírná prdel!

Jak se cítili ve vašem studiu ­hosté?

Ne úplně komfortně, ve vesmírné kartotéce jsem na ně totiž vyštrachal kompromitující materiály, které… Ale nechte se překvapit.

Co bude dál?

Přibližně od září budeme vysílat každý týden, jak se sluší a patří na správnou televizní talk show. Už se můžete těšit na exkluzívní hosty – prezidenta, premiéra, ministry, zpěváky a zpěvačky, herce i pornoherce, na lidi, co umějí všechno i co neumějí nic.

A co na to Jan Tleskač?

Všechno.

Děkuji za rozhovor

Hotel Thermal, 1. patro
5. července 2014, 16.30