Mel Gibson

Mel Gibson Zdroj: ČTK

Karlovarský festival: Kde potkáte hlavní hvězdu Mela Gibsona

Každý rok prezident filmového festivalu Jiří Bartoška kráčí po červeném koberci s jinou hollywoodskou stár. Letos to bude muž, který Ví po čem ženy touží, muž se Statečným srdcem, okouzlující Mel Gibson. V Karlových Varech se jistě nenajde žena, která by ho nechtěla alespoň na okamžik zahlédnout. Kam se tedy vydat na lov? 

Už v pátek večer herec a režisér Mel Gibson pozdraví své fanoušky na červeném koberci před Thermalem, než si na slavnostním zahájení převezme Křišťálový glóbus.

Šanci, že autora Statečného srdce uvidí na vlastní oči, mají i diváci, kteří v pátek do 23 hodin navštíví Letní kino, kde se bude promítat Šílený Max.

Nejvíc si ale oscarového filmaře užijí ti, kteří si obstarají lístek na sobotní promítání jeho dramatu Apocalypto. Právě před ním, tedy ve 22.30, se ve Velkém sále uskuteční speciální natáčení pořadu Na plovárně. Mel Gibson bude na pódiu zhruba půl hodiny rozprávět s Markem Ebenem, obraz snímaný třemi kamerami bude přenášen na plátno, aby na hvězdu dobře viděli i z balkonu. Na tento rozhovor není třeba žádný zvláštní lístek, platí na něj vstupenka na Apocalypto.


Více informací z Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech najdete ZDE.