Done in 60 seconds: Ghostbusters

Done in 60 seconds: Ghostbusters Zdroj: YouTube.com

Zkřížíme paprsky aneb Ghostbusters, co mají za minutu hotovo

Patrik Mareš vsadil na kult, do soutěže Jameson Done in 60 seconds totiž poslal minutové Krotitele duchů. Jestli se mu sázka vyplatila, zjistíme až 5.7., kdy bude oznámen vítěz, i kdyby však nakonec dostal jenom flašku whiskey útěchy, stopu rozhodně zanechal.


Podívejte se na něj:






Patrik MarešPatrik Mareš|archivProč jsem si vybral daný film

Legendární film je takový film, který musel každý vidět alespoň jednou. U mě je to právě tento.


Kolikrát jsem ho viděl

Už jako malý několikrát, později párkrát v televizi. Ale před natáčením naší verze jsme se na něj raději podívali znovu.


Co byl největší oříšek

Na samotnou tvorbu jsem měl vyhrazený pouze necelý týden, takový snímek ale bohužel vyžaduje více času. Nejnáročnější ze všeho je asi střih, ale sehnat ve stejnou dobu všechny aktéry je také víc než umění.


Kde jsem se inspiroval

Před zahájením natáčení jsme zhlédli pár snímků z předchozích ročníků Done in 60 seconds.


Kam mířím

Já osobně směřuji do řad filmového a grafického poznání, ovšem jsou tu i jiné věci, které mě naplňují, a tak je zatím ve hvězdách, kde se mi podaří kvalitněji prorazit. Mohu jen doufat, že to bude stejně prospěšné mně i ostatním,

 

Který snímek se vám líbil nejvíc? Hlasujte

Který šedesátisekundový snímek ze soutěže Done in 60 seconds se podle vás nejvíc vydařil (deset finálových filmů můžete zhlédnout zde)? Výherce soutěže sice vybírá porota, jež jejich jména oznámí 5. 7. na festivalu v Karlových Varech, alespoň symbolicky jí však můžete „napovědět“ hlasem v následující anketě: