Boris Šťastný, Petr Nečas, Bohuslav Svoboda

Boris Šťastný, Petr Nečas, Bohuslav Svoboda Zdroj: Tomáš Tesař

Zveřejnění údajů členů ODS je primitivní a zoufale neoriginální, rozhodli jste v hlasování

Je zveřejnění osobních údajů členů ODS v zájmu českých občanů, nebo je to jen chuligánství? Proti názoru anonymních chuligánů se ve středeční Aréně Reflexu postavil Miloš Čermák.


"Na protest proti vaší ignoranci názorů a zájmů občanů této republiky zveřejníme další databázi s vašimi soukromými údaji," vysvětlili anonymní chuligáni, proč publikovali telefonní a rodná čísla členů ODS.


Miloš Čermák ale jejich krok nechápe: "Ukrást a zveřejnit dnes jakoukoliv databázi si nežádá ani velké znalosti, ani hrdinství. Je to primitivní a zoufale neoriginální čin, který s hackerstvím v původním významu tohoto slova nemá nic společného."


Jeho názor v Aréně Reflexu podpořilo 76 procent hlasujících čtenářů. Přestože si v diskuzi na Facebooku řada čtenářů neodpustila připomínku, že takový únik "zkaženým" politikům vlastně patří, někteří s odhalenými politiky soucítili.


"Nevím, jak by bylo vám, kdyby zveřejnili vaše osobní data. I když je sebevíc špatná vláda, my jsme si je zvolili. Dali jsme jim hlasy, tudíž jsme tu špatnost posvětili," napsal například Kryštof Krysa Kočí.

 




Udělala podle vás Helena Vondráčková v životě chybu? Hlasujte v dnešní Aréně Reflexu na titulní straně Reflex.cz a napište svůj komentář na Facebook. Nejzajímavější facebookové komentáře zmíníme v zítřejsím vyhodnocení.