Dvaadvacetilého mladíka zkopal na bolševické protistátní manifestaci italský komouš

Dvaadvacetilého mladíka zkopal na bolševické protistátní manifestaci italský komouš Zdroj: ČTK

Rudé násilí je už povoleno – majitele bytů čeká znárodňování – z kádrováka je buddhista, z nebožtíků bude hnojivo

Na pět a šest let odsouzeni, pokutu 1,8 milionu Kč dostali a k deseti letům vyhoštění byli za zkopání číšníka v centru Prahy holandští turisté, bratři Aräshe a Armin Nahviovi. Zatčeni a dáni do vazby byli ihned po dopadení a hrozilo jim i obvinění z pokusu o vraždu. Správné za brutální a idiotský útok na lidskou bytost. Žalobkyně se navíc proti nízkému rozsudku odvolala. Zřejmě však, když dva dělají totéž, není to totéž…

Dvaadvacetilého mladíka zkopal na bolševické protistátní manifestaci italský komouš. Další příznivec hnutí masových vrahů zkopanému nastříkal do očí pepřový sprej, který měl připravený v kapse. Přesto není známo nic o vzetí násilníků do vazby a přípravě procesu. „Muž byl po provedení nezbytných úkonů propuštěn z policejní služebny a věc bude řešena ve správním řízení,“ uvedla policejní mluvčí Zoulová a dodala, že zkopání mladého muže policisté ani dál neřešili.

Tím, co tuto organizovanou bandu vyprovokovalo k násilí, bylo propíchnutí jejich propagačního balonku. Inu, jak známo: „Ano, jezdíme se do Moskvy učit, jak vám zakroutit krkem!“, prohlásil beztrestně v parlamentu 1. republiky poslanec za KSČ, Klement Gottwald, budoucí hromadný vrah a prezident.

Prezident a komoušský zákon

Ani současný prezident nezahálí, když mu jeho stav a motorika marionety nebrání v podepsání zdanění církevních restitucí, prosazeného komouši, vládnoucími bez vládní zodpovědnosti. Nenažraní preláti, toužící drze získat zpět, co jejich jest a bylo, nakonec mohou být rádi, že tak.

Hůř jsou na tom kulaci – pakáž sedlácká – jimž za jejich věznění, věšení a okradení nebylo vráceno vůbec nic či jen zlomek. Možná tady někde se nabízí aktuální úkol pro ministryni spravedlnosti, ochotnici ve frašce se zpěvy a rituálními tanci „Čapí hnízdo“, namísto rušení státních zástupců, neboť čtyři stupně jsou prý pro malé Česko příliš velké. Ještě, že není pro Česko příliš mnoho čtrnáct krajů, Sněmovna lidu, Senát a vláda.

Starci a opilci za volantem

Magistrát chce v novele silničního zákona snížit řidičům nad 70 let počet bodů na šest. Ministerstvo dopravy chce totéž učinit řidičům začátečníkům. Důvodem je prý, fakt, že staří mají sníženou motoriku a mladí jsou častými účastníky nehod. Zbývá se kouknout na zoubek ženám, homosexuálům, lesbám, cizincům (vyjma Okamury) a nakonec Židům.

Jinak je ale stát i nadále možné řídit bez ohledu na stáří i motoriku. Rozhodující pro řízení čehokoliv je zřejmě prostata sedmadvacetiletého panice. V té souvislosti rezonuje i návrh Senátu povolit 0,5 promile alkoholu nejen vodákům, ale i cyklistům. Není divu, lze-li řídit gumový člun Challenger, vozík ve strašidelném zámku na pouti i stát s permanentním stavem 2,6 promile, není důvod to nepovolit i ostatním.

Volby a vyvlastňování bytů

Hlavní čučkař (pod krycím názvem BIS), rádoby generál Milan Koudelka, opět provokoval, když na semináři Evropské volby v kontextu hybridních hrozeb obvinil Rusko z pokusů ovlivnit volby s cílem ochromit či ohrozit bezpečnost EU. Jako by to někdy někoho v Rusku napadlo! Vypadá to, že brzy bude Koudelkovi nabídnut z humanitárních důvodů ruský pas. To je teď v Rusku cool!

Ale i u sousedů platí: socani a zelení neleží a nelení. Zatímco naši Piráti vlétlli na paluby korvet boháčů a majitelů dvou bytů z vlastních úspor s tím, že jim příjmy z pronájmu zdaní, Němci jako vyspělejší země jdou dál. Tam se mladí z SPD – nezaměňovat s českými nácky z SPD, jde o německé komouše – rozhodli, že takové byty chtějí rovnou vyvlastnit a znárodnit. Naposledy se to v Německu stalo, když němečtí náckové vyvlastňovali byty a vily Židům. O pár let později naši komouši Němcům.

Inu, košile hnědá, spodky rudé!

Koumouši a Buddhisti

Nebude na škodu ve Zpětném zrcátku připomenout absolventům studií marxismu-leninismu i nepoučeným či zapomětlivým laikům některé pasáže bible komoňů – Marxova Komunistického manifestu – pilíře jejich činnosti a ideologie: „Komunisté pokládají za nedůstojné, aby tajili své názory a úmysly. Prohlašují otevřeně, že jejich cílů lze dosáhnout jen násilným svržením celého dosavadního systému… Proletariát využije svého politického panství k tomu, aby postupně vyrval buržoasii všechen kapitál, soustředil výrobní nástroje v rukou státu, tj. proletariátu zorganizovaného v panující třídu, a co nejrychleji rozložil sumu výrobních sil. To se ovšem může stát nejprve jen despotickými zásahy do vlastnického práva.“

Zprávy ze společnosti. Antonín Koláček, dříve komouš non plus ultra a kádrovák, později uhlobaron a nyní buddhista s cca 9 miliardami Kč z loupeže severočeských dolů MUS nenastoupil do vězení ani po právoplatném rozsudku. Koneckonců, co by tam dělal, když tam dosud není Rath, Janoušek, Novák a řada dalších. Toník, nyní Antonio odešel ze světa byznysu a věnuje se buddhismu a jiným duchovním naukám i cestování. Během svého závěrečného slova v soudní síni věnoval hlavní prokurátorce zdobenou svíčku a porcelánovou sošku anděla. "Jste součástí mého osudu a já jsem za to vděčný," řekl tehdy prokurátorce. Takže je nejen buddhista, ale i srandista. A dotyčná je nejen „pro kurátorka“, ale i „pro srandu králíkům“.

Z mrtvých lidí bude hnojivo

Německo vede celonárodní diskuzi o zavedení daně z oxidu uhličitého. Ve státě Washington (USA) se rozhodli s oxidem uhličitým zatočit rovnou. Výzkum ukázal, že jeho výskyt nezaviňuje dobytek pšoukáním na louce, výfukové plyny či elektrárny na fosilní paliva, ale ti, kteří se nechají spálit. Bylo zjištěno, že 912 000 amerických nebožtíků, kteří se nechají ročně spálit, způsobí v ovzduší tolik oxidu uhličitého jako 41 040 aut! Řešení je přitom snadné. V Kongresu státu Washington byl odhlasován zákon, díky němuž budou místo spalování vyráběna z nebožtíků ekologickou formou hnojiva. Aktivistka Katrin Spadeová, která zákon prosadila, už má na tento proces firmu. No, vida! Ale nic nového! Vymýšlejí trakař, když chtějí z lidí vyrábět hnojivo! Neřekl už dávno náš pan prezident Zeman, že novináři jsou pitomci, hnůj a fekálie!? Je to velikán a moudrý člověk, ten náš prezident, učitel národů - něco jako Komenský, Cimrman nebo Stalin.

Nedaleko Českého Rudolce prý uteklo 80 bizonů, z nichž se podařilo odchytit jen 66 kusů a 14 kusů zůstává na svobodě. Chovatelé varují, že potká-li někdo bizona v přírodě, neměl by se k němu raději přibližovat. Co je to ovšem proti pověstem, že nedaleko Sněmovní a Valdštejské ulice v oblasti Malé Strany uteklo 281 volů, které se dosud nepodařilo izolovat do uzavřeného výběhu. Zvláště některé kusy jsou prý pod vlivem permanentního Října a vidí rudě. Psychiatři varují, že potká-li někdo takové voly v přírodě, neměl by se k nim raději vůbec přibližovat.

A to je pro dnešek vše, co jsem zahlédl ve Zpětném zrcátku, váš Vladimír Mertlík.