Najděte si svého nácka: Obrázky z facebookových profilů našich finalistů

Najděte si svého nácka: Obrázky z facebookových profilů našich finalistů Zdroj: archiv RX

Najděte si svého nácka: Obrázky z facebookových profilů našich finalistů
Najděte si svého nácka: Obrázky z facebookových profilů našich finalistů
Najděte si svého nácka: Obrázky z facebookových profilů našich finalistů
Najděte si svého nácka: Obrázky z facebookových profilů našich finalistů
Najděte si svého nácka: Obrázky z facebookových profilů našich finalistů
6
Fotogalerie

Najděte si svého nácka na Facebooku: Tady máme první finalisty

Na naši výzvu čtenáři Reflexu zalovili Facebookem a poslali nám linky na profily spousty nácků. Vybíráme ty nejzábavnější, a jejich projevy z profilů necháváme neredigované a nekomentované.

 

Pavel Sládek Matějný bydlí ve městě Chotebuz. Ve vztahu s uživatelkou Janča Sládková Tvrdá. Pochází z města Ostrava. Hudba: Judenmord, Conflikt 88, Agrese 95, Ortel.

The Best of the Wall:

cigani, špina, humus, vši, blchy a tak dalej!

I just added a PicBadge to my profile picture to show my support for 'waffen ss'. White justice!

 


 

LuLu Maličká - Oblíbené citáty: každá svině má svého řezníka... zájmy: Dělnická strana sociální spravedlnosti, Farma Fanny, ŘÁD OZUBENÉHO KOLA, DSSS Praha, Přidej se a zachraň Evropu, Army Attack

The Best of the Wall:

Včera večer jsem stála v ČB před vlakáčem, přez silnici na mě koukalo stádo menšiny... Po pěti minutách jeden kus (měl asi 200kg) přešel silnici a stoupl si kousek ode mě a pozoroval mě... Zanedlouho přišly další dva kusy... A to už jsem měla vážně staženej kaďák.. Držíc křečovitě v ruce tašku z noťasem jsem pomalinku ustupovala pryč... Stádo ale za mnou.... a pořád na mě koukalo... Pomalu jsem nedýchala a pozorovala každého, kdo okolo mě prošel, jestli k nim náhodou nepatří a nečekaně nezaútočí... Připadala jsem si jako malé ubohé zvířátko, které je loveno predátorem... Pak jsem si ale všimla, že kousek ode mě stojí taxikáři a kouří.... Nenánadně jsem si teda stoupla tak, aby na mě viděli.... Stádo ale stálo kousek ode mě a za rohem...bylo vážně nenápadné (jak oni umí), sledovala jsem jejich stín.... Třikrát okolo mě prošla nějaká samice jejich druhu....nejspíš patřila ke stádu... Zaplať Pán Bůh, přijel vlak a začali se trousit lidičky...stádo se tedy vylekalo a odkráčelo.... TO UŽ JE TO TAK V PRDELI, ŽE SE MUSÍM BÁT NA ULICI?????? CO SE SAKRA MUSÍ STÁT, ABY SE S TÍM NĚCO ZAČALO DÍT?????

 


 

Petr Križanovič pracuje ve společnosti Afsi Europe s.r.o. jako Obsluha strojů a zařízení. Bydlí Litvínově.

The Best of the Wall:

Hurá na SKPV na prostudování spisu. (Správu kriminální policie a vyšetřování). Protest proti snížení trestu romovi Místo: všude!

Uživateli Petr se líbí ANTI ISREAL ANTI USA.

 

Petr Havránek - při studiu brigádničíme s mou chotí - úklidy v domech a kolem nich...Studoval obor Sociální pedagogika / 2.semestry/ na škole PdF MU v Brně. Informace o uživateli Petr: "Zdravím všecky příznivce a straníky DSSS !!! Doufám ,že si budeme rozumět a povídat a taky zdělovat různé dojmy a akce . Jsem prej zábavnej a hoooodně ukecanej, tož PIŠTE ! Co dodat? Jsem chlapec čtyřicetiletý a šťastně ženatý se svou chotí Luckou. Mám rád inteligentní lidi,jsem vstřícný a snad i rozumný. Rád čtu moudré knihy,chodím do lesa a hobařím. Fandím Českému hokeji ! Miluji film a divadlo. Také se rád cákám v rybníce , nebo moooři! Snad budu i LEKTOROVAT DM a členům strany, Psychologii a Fylosofii .Jsem věrný a oddaný naší straně DSSS .

The Best of the Wall:

Nerobtě toliko dítek,Cigoši ,když nemáte na to aby jste šli pracovat a na ty vaše dítka vydělat. Ono, je to vobrovská zodpovědnost vychovávat,živit a šatit dítě.... Co pořád tu na NAŠEM SERVERU Romea.cz vidím, je stálé stěžování,stěžování a NIC nedělání proto aby cpak naše cIkánská dítka trpěla v chudobincích a ústavech... Rodina, je základní stavební kámen. nenávidím úchyláky,fetky a pankáče!! Jeden" velký chaoz" v této naší vlasti... Jako předseda MO DSSS, slibuji, že stále na problematiku danou drogám, prostituci a úchylným vrahům dětí...budu dbát a proti tomuto PLEPSU, právně bojovat....

 

 

Co k tomu říct? Snad jedině: Všichni ti lidičkové, jejichž myšlenkové blitky jste si teď mohli přečíst, mají občanský průkaz, volební právo a smějí se rozmnožovat. Není Evropa opravdu v ohrožení?

 

Najděte si i vy svého nácka na Facebooku a pošlete nám ho na rxonline@reflex.cz. Díky.