Život a styl

Zpět na článek

Najděte si svého nácka na Facebooku: Tady máme první finalisty

29 komentářů

pajoche
4. července 2011 • 21:59
Pro vsechny "starostlive duse" o budoucnost naseho naroda bych se rad podelil o nekolik zivotnich postrehu.
1) Ta budoucnost Evropy - vsude burky, kebaby, horici auta, mesity. Ano do jiste miry realita, ale do jake miry realita kterou pouze ctete v mediich. Zili jste nekdy v techto zemich a zjistili jaka ta realita skutecne je? Anebo je to realita typu : Kamos ma kamosa, co zije tam a rika ..
2) Kdyz vam tak ohromne zalezi na budoucnosti nasi zeme - proc nevstoupite do politiky a nezacnete ji menit zevnitr? TOTO je problem teto zeme, nezajem o tvorbu vlastni politiky. Necertete se a premyslejte o teto vete.
3) Souvisi s vyse zminenym bodem. Ano mame u nas jistou neprizpusobivou mensinu, ktera pouziva casto primitivni prostredky k obzive. Jenze exhumaci Hitlerovske nauky jen ukazujete, ze jste stejne primitivni (anebo mate male pero a resite si komplex, jinak si vzhlizeni k necemu tak zrudnemu nedokazu vysvetlit - apropo jako Cesi jste byli taky na nacistickem blacklistu, tak budte radi, ze tato ohavna ideologie nepokracovala a vy se vubec narodili). Pokud tedy chcete neco delat, tak viz vyse, jdete se svymi napady do politiky a treba bojujte s ideologii socialniho statu ( na kterou beztak nemame prachy). Jen pro poradek :nic proti socialnimu statu nemam, jen dle meho nazoru si jej muze dovoli stat, ktery na to ma rozpocet. Ten Cesky to rozhodne neni.
4) Prevladnuti islamismu v Evrope. To je mytus jak prase a je to stejne jako rict ze za 50 let budou islandani dominantnim Evropskym narodem. Vyvracet to jde jednoduse - pohledem do minulosti. Napr.2011 - 50 = 1961. Po odporne 2. Svetove valce tu byla prozmenu valka studena, kdy propaganda rikala ze zlo jde ze Zapadu. Dneska vam propaganda tvrdi ze jde z jihovychodu. Zapnete obcas sfery mozku jakymi jsou objektivita, soudnost..

A i kdyby to vsechno byla pravda, migrace tu byla je a bude a slovane jsou koneckoncu indoevropska vetev - kde se vzalo to indo sakra? Prapuvodnich genetickych Cechu je cca 10% v CR.H
sladek
21. června 2011 • 20:04
Jako občan ČR nemohu být členem žádné německé politické strany a pán si asi nevidí do úst,jeho inteligence se rovná asi panu Doležalovi,který si vymyslel slova,které bych já na fb nikdy nedal,nemám to zapotřebí...Pan Doležal asi ano,­lhát,m­anipu­lovat to je jediné co umí...
pavel.p
22. června 2011 • 10:47
No narozdíl od tebe, inteligente, si Jiří Doležal (a kupodivu nejen on) za dobu svého života všiml, že se za čárkou (i tečkou) použitou při psaní věty, dělá vždy mezera. Platí to dokonce v jakémkoliv jazyce psaném latinkou (to je abeceda, kterou používáme).

To co teď řeknu pro tebe bude bezpochyby novinka. Ta mezera totiž odděluje jednotlivé věty od sebe. (Je to vážně těžké, já vím, ale bylo to už i v čítance. Od té doby jsi to mohl spatřit i ve všech ostatních knihách, s jejichž textem se tvůj mozek musel za tu dobu poprat - moc jich očividně nebylo.. tipuji Honzíkova cesta a pak už asi jen Mein Kampf..? Ovšem i tam jsou mezery za každou větou, buď tedy hodný chlapec a následuj svého vůdce hezky a pečlivě)

Ta nenápadná mezera od sebe odděluje bohužel i naprosto tupé a méně tupé členy lidské rasy a ty, pokud sis po celý svůj život nebyl schopen všimnout takhle jednoduchoučké věci, dáváš každou svou větou celému světu najevo jak vnímavý jsi ignorant.

Mimochodem: Nehulím, nefetuju, od osmnácti makám jako šroubek, dokonce mám i svůj názor a nejsem nácek. Není na mě něco divnýho?

Btw: Zrovna kvete Akát, to je ta rostlina jejíž úhledné lístky měla ta koza v Honzíkově cestě tak ráda.. pamatuješ? . Zazvonil zvonec, pohádky je konec a teď rychle šupy dupy zpátky do mišelinky tahat pneumatiky.
pavel.p
22. června 2011 • 10:53
I většina okolních nácků (jak si tu kolem hrdě říkají, aniž by věděli co to znamená, nebo že by se vůbec nenarodili, kdyby jejich pravověrní předchůdci dotáhli svou politiku do vítězného konce) to s tou diakritikou už pochopili, takže se není potřeba vracet k doporučené literatuře z předchozího příspěvku, ale stačí se porozhlédnout tady v diskuzi.. (dobrá rada zadarmo)
satanhellmaster
21. června 2011 • 12:09
Tak to sú teda náckovia všetci,ktorým záleží na osude národa!Ale Vás pán Doležal mala matka obesiť na pupočnej šnúre.Fandím tej "tupohlavej pani" snáď jej to víde a upáli Vás i s Vašou rómskou družinou a rodinou,pretože beda zemi,ak v nej budú taký tupci ako Vy!!!

PS: Ten titul si si kúpil asi na Face­booku,­že??Pr­etože pochybujem,že by inteligentný človek mohol písať takéto k..otiny.Mali by Ti zobrať občianku i volebné právo a povinne Ťa vykastrovať!!!
sladek
21. června 2011 • 11:42
Jsem nácek,protože chci právo,řád a spravedlnost pro všechny,ať bílé či fialové.Jsem nácek,protože nehulím,nefetuji a chodím každý den do práce vydělávat na ty druhé.Jsem nácek,protože mám svůj názor a nevěřím televizi a zaprodanému tisku.jsem nácek,protože mám pravdu a ta je nebezpečná...Co jste pane Doležale udělal za svůj život pro obyčejné pracující lidi vy,podle novin už máme fašistické odbory,fašistické strany,takže za chvíli budeme náckové všichni,kromě té hrstky takových jako jste vy a vám podobní.S pozdravem Pavel Sládek Matějný.
kozel666
21. června 2011 • 15:38
to je vážně hustý. Takže ty jsi Národní socialista německé dělnické strany? Víš, že Češi,potažmo Slovani, byli chápáni jako podřadná rasa a měli být vystěhováni na Sibiř? Co si myslíš že je spravedlnost? Jak spolu souvisí konzumace konopí a nacismus? Že chodíš do práce tě šlechtí, ale dokonce i cikáni choděj do práce. Mediím také nevěřím, stejně jako nevěřím našim politikům, policii, soudům atp....ovšem pravdu nemáš, protože pravdu nelze vlastnit. Podle logiky tvých vět jsi moc inteligence nepobral. Upřímě když vidim na ulici skupinu cikánů a skupinu nácků, bojim se těch druhejch. Cikáni jsou obecně srabi, případně se snima dá vykecávat, zato holá lebka posilněná alkoholem ti rozbije držku ani nevíš jak a za co, stačí že se divně podíváš. Jestli násilý považiješ za řešení, tak se dej k Cizinecký legii. Čau a Peace (přeloženo Mír, lásku a štěstí, pro všechny bytosti ve vesmíru)
tanyya
20. června 2011 • 23:01
pochopila jsem spravne, ze to, co tam ty lidi psali na facebooku, je brano jako spatny nebo dokonce idiotsky? to se mi fakt jenom zda! ano, ty lidi maji obcansky prukaz, volebni pravo a mohou se rozmnozovat a nikdy nebudou pro evropu takovy ohrozeni jako kdejaky "imigrant" z afriky nebo asie! proboha at uz ten clovek otevre oci! proc bych mela bejt nadsena z cikanu (v lepsim pripade) nebo z arabu? protoze oni sem urcite pritahnou neco dobryho, co?! ze by treba neco z jejich "vyspely" kultury? nikdo nerika, ze my evropani jsme bez chyby, budiz, ale me jejich zeme nezajima, ani jejich nabozenstvi a uz vubec jejich problemy, at tahnou do hazjlu!
pavel.p
22. června 2011 • 11:06
Víš, že jejich "vyspělá" arabská kultura se projevila už tím, že jsi ještě jako malá holčička měla na dortech krásné jedničky, dvojky, trojky, čtverky... a nuly, tedy arabské číslice, místo abys slavila osmnáctiny s dortem popsaným takhle? --- XVIII

Ale tobě stejně nikdo asi k osmnáctinám dort neupekl, že?
tanyya
26. června 2011 • 13:15
nevim, na co to byla narazka s tim dortem, naopak jsem spis oblibenej clovek, stala jsem se rasistou az po mym pobytu ve velky britanii, kterej mi otevrel oci, nechci aby ceska republika nekdy takhle dopadla, aby byl na kazdym rohu kebab a chodily po ulicich frajerky zahaleny v burkach, a uz vubec nechci, aby tady nekdo stavel mesity, takovy pseudohumanisty jako ty bych nechala bydlet tejden v arabsky nebo cernossky ctvrti a hodne rychle te to prejde, to mi ver, jestli si myslis, ze je mozna a dobra multikulturni spolecnost,tak budes bud hodne naivni anebo hlupak...