skinhead

skinhead Zdroj: Profimedia.cz

Jsou neonacisté přímí potomci neandrtálců?

Korespondence s mladým neonacistou mě přiměla, abych se zamyslel nad důvody nebetyčné hlouposti neonacistů, jejich podivného vzhledu i zábavy, kterou mají rádi. Vyšlo mi jednoduché řešení - náckové jsou neandrtálci, ktíeří se v izolovaých populacích drželi dodnes!

 

Od mladého neonacisty jsem na Facebook dostal žádost o přátelství. Zaujalo mě to, tak jsem si s ním začal psát, abych zjistil, o co se jedná. Zde záznam komunikace:

 

Jiri Dolezal: Zdravím, dostal jsem od vás žádost o přátelství. To je vtip, nebo omyl? jxd

Selby Agressive: Nechte NS Napokoji a nikoho neoptežujte, Raději si běžte za Cikánama !!!! White Power ! Heil Co ti jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé !!!!!!!!!!!!!!!


Jiri Dolezal: Chlapče, léčíš se někde? Pokud ne, měl bys začít - konkrétně na psychiatrii...

Selby Agressive: Hele prosímtě už nehul tu Marihuanu. A Varuji tě už nepiš ty přiblblé články. Piš si tam o svých Antifašistech Díky. Přeji Bílí Den...

Jiri Dolezal: Ty mě chceš vyhrožovat, chlapče?

Selby Agressive: Ne ja tě napomínám

Jiri Dolezal: Hošíku, jsi hodně drzý. Ty budeš nejspíš romského původu, ne? Romského původu znamená, že jsi Cikán.

Selby Agressive: Ty debile Komu říkáš Cigán? Se Podívej na sebe ti Feťáku!!! Říkám přestaň psát ty články!!! A Piš o něčem Jiném!!!!!! 88

 


Jiri Dolezal: Chlapče, to nemůžeš takhle vyhrožovat lidem a nadávat jim, stejně tak nesmíš novináři tykat a psát mu, aby přestal psát. To je totiž vyhrožování, které je trestné - a proto Tě v pondělí udám na policii a ty půjdeš sedět.

Selby Agressive: Děkuji x) Jste hodný x) Dobře pokud mě udáte já vás udám za Pomluvux)

Jiri Dolezal: Tak to jsem se fakt lek. Víš co? Já spíš napíšu článek o tom, že jsi potomek neandrtálců. To byly takový ošklivý chlupatý opice, co už vymřely, protože byly hloupý!

Selby Agressive: Kurwa koho urážíš ! Ja Narozdíl Od Tebe Nfetuju x) Takže Být Tebou Už Tu Marihuanu Nekouřím x) !

 

 

Jak je možné, že je někdo tak neuvěřitelně hloupý? A jak je možné, že náckové, kterým jsem prohlédl na FB profily, vypadají jinak než normální lidé? Bývají mimořádně robustní, s krátkým zavalitým krkem a shora zploštělou hlavou, prostě vypadají jinak než lidé vypadávají. A jejich zábava? Baví se tím, že za dunivé hudby do půl těla nazí rytmicky hopskají a oplácávají se. Tanec jak v pravěku! Shromáždil jsem tedy několik portrétů neonacistů z FB, rekonstrukce hlavy neandrtálce - a hned bylo jasno! Ta podoba znamená jednoznačnou příbuznost! A záhada neonacismu je vysvětlena.