Život a styl

Zpět na článek

Jsou neonacisté přímí potomci neandrtálců?

10 komentářů

gensilver47
14. června 2011 • 17:09
Možná kdyby si JXD přes dým travního kouře občas přečetl co píše a pak si to ověřil, možná by zjistil, že Neandrtálci byli na vyšším vývojovém stupni než Homo sapiens sapiens, náš předchůdce. Ale je asi pravda, že už nemá dost buněk na to, aby mu došlo co právě napsal.
zemekf
14. června 2011 • 12:34
šak sů to děcka, takovým kanónem do nich, styďte se Jiří.
U nás sa to přehýbá přez koleno.
megab
14. června 2011 • 11:58
I takoví mají právo na sebeprosazení, na účast ve volné a svobodné soutěži o správu věcí veřejných. Pokud jim toto práco sebereme nebo je budeme jakýmkoli způsobem omezovat, budou se profilovat do pozice mučedníka, kterému je upíráno právo na svobodu slova a myšlení dané ústavou. A je jen na majitelech a zaměstnancích zpravodajských médií, zda se sníží k tomu, aby těmto hulvátům dělali reklamu, i když jen negativní. Ani média, zvláště soukromá, nemá právo nikdo nutit k subjektivně pojaté „objektivitě“ a „vyváženosti názorů“. Kdyby se dnes dejme tomu Reflex, Mladá Fronta a Lidové noviny rozhodli nenapsat ani slovo o KSČM, v této chvíli nedemokratické ČSSD a různých náckovských stranách, v příštích volbách by to tyto strany krutě pocítily na volebních preferencích.
Když totiž po něčem neštěkne ani pes, je to horší, než když to vzbuzuje negativní emoce. Dobře je to vidět u malých dětí. Pro ty není největším trestem naplácání na zadek, protože jim to dává jistotu, že o ně rodiče mají aspoň nějaký zájem. Pro malé děti je nejhorší absolutní nezájem. A tato paka, o kterých píšete, jsou právě v pozici dětí.
nasthas
14. června 2011 • 11:38
" Ja Narozdíl Od Tebe Nfetuju x) Takže Být Tebou Už Tu Marihuanu Nekouřím" To je fakt hroooozně trapný. Ty náckové fakt výřečnosti nesršej Jako jo uznávám o inteligenci to moc nesvědčí. Psát s tím že má neco na srdci a pak z něj vyleze jen takoýhle moudro. Lol Fakt pobavilo
oldboy
14. června 2011 • 10:52
Usuzovat na kvalitu skupiny podle kvality jejího jednotlivce Vám přijde velmi inteligentní? Já bych se mohl podívat na Vás, a říct, že všichni huliči jsou zdegenerovaná, chudá, a neúspěšná paka. Bylo by to fér? Ale chápu, že tento článek není víc než zlostným odplivnutím, jako si náckové zlostně odplivávají nad feťáky, jste stejní.
jmessiah
14. června 2011 • 12:37
A kolikrát jste měl s našimi drahými nácky tu čest, co? A kolikrát jste měl čest s feťákem (když už tak říkáte pouhopouhým uživatelům marihuany, kteří se víceméně vyrovnají lidem, kteří pijí alkohol, akorát s tím, že setkání s ožralým člověkem je často velice nepříjemné, ale se zkouřeným ne, zkouření lidé nejsou agresivní, otravní a neblejou, kde můžou). Dobře, feťáky v pravém slova smyslu - tedy na tvrdých drogách, které pan Doležal, co já vím, odsuzuje (!), já osobně nenávidím, ale ve chvíli, kdy bych si měla vybrat mezi diskusí s feťákem a s náckem, pořád z toho ten feťák vyjde líp. Jinak nevím, co si myslíte o lidech, kteří hulí, ale můj poznatek je ten, že jsou tu dvě skupiny - první skupina jsou lidé (především studenti učňáků, nebo ještě děti na základkách), kteří jsou hulením opravdu zdegenerovaní, a "hloupnou"..nemají totiž dost inteligence na jakési vyrovnání se s "drogou". A druhá skupina jsou lidé, kteří jsou naopak velmi inteligentní, a ti jsou bez problému schopni pod vlivem marihuany existovat roky a roky, přičemž na inteligenci jim tedy rozhodně nijak ubráno není, a navíc jsou to lidé většinou velmi tvůrčí! Nic o Vás, pane, nevím, ale usuzuji, že jste se ani mezi jednou z těchto skupin nikdy nepohyboval, a pak můžete mluvit tak rádoby objektivně, jak mluvíte.
tritecky
14. června 2011 • 10:50
ach jo, tak nevím, mám to vůbec číst? nemám?
tritecky
14. června 2011 • 10:51
ach ta zvědavost! přečetla jsem asi 3/4. dál to nešlo. :´-/
punknenimrkev
14. června 2011 • 10:04
tak proč ji neříkat třeba neoandrtálci
jmessiah
14. června 2011 • 12:22
Skvělý nápad!