fred

fred Zdroj: archiv

Největší pařba je v dětské autosedačce

VIDEO: Jogging se dočkal nové běžecké kategorie, dubstepové extempore se dá zažít už v předškolním věku a před helsinskou bouří neunikne žádná matrace. To všechno a ještě víc v dnešních klipech z Youtube.

 

Scénický jogging: Proběhněte se po lese uprostřed města

Běžíte po ulici, běžíte po lese. Přebíháte křižovatku, přeskakujete horskou bystřinu. Říká se tomu „scénický jogging“ a je to projekt umělce a designera Juliana Mayera. Koncept je prostý – děvče běží po ulici, vedle ní jede auto s kameramanem a promítá do urbanistické zástavby za ní přírodní výjevy. Teď už jen zařídit, aby do joggerky nevjel z vodopádu v japonské zahradě osmnáctikolový tahač.

 

Největší dubstepová pařba je v autosedačce

Jak pařit v autě, když je vám asi tak rok: 1) Nasaďte přísňácký výraz a čekejte, až se to trochu rozjede. 2) Když se to rozjede, nasaďte hustošéfovský výraz a zvyšujte očekávání spolucestujících. 3) Teprve když se to pořádně rozjede, nasaďte krutopřísný výraz a začněte pařit.

 

Apokalypticky pokažená dovolenka

Až přijde v roce 2012 konec světa, bude to vypadat nějak takhle. Na této bouři, která byla zaznamenána 8. srpna 2010 v Helsinkách, se sice ještě nevezli čtyři jezdci apokalypsy a z nebe nakonec nepršely kobylky ani žáby, poplašení lidičkové zachraňující před černou vlnou z nebes své žalostné ručníky a matračky jsou ale vcelku jasným příkladem toho, jakou šanci lidstvo proti nadcházejícímu konci světa přibližně má.

 

Chcete prodávat kytary a bubny? Zamyslete se znovu

Jaké to je pracovat v obchodě, kde se prodávají hudební nástroje? Mohlo by to být podobné všem těm zábavným historkám, které zažívají třeba prodejci desek ve filmu Všechny moje lásky… nebo také ne. Nešťastník s přezdívkou Averyellis na YouTube nahrává krátká videa, která svědčí o tom, že pracovat v takovém krámu je ve skutečnosti živoucí peklo na zemi.

 

Největší dubstepová pařba… s přesnídávkou

Dlouho tu nebyl dubstep a malé děti (skutečně, vždyť od té doby, co tu byly naposled, proběhla témata jako apokalypsa, kytary a Všechny moje lásky), a tak je načase si připomenout, že nejen v autosedačce, ale i v takové té sesli, do které se malé děti uzamykají proto, aby pojedly přesnídávku, se dá odstartovat vcelku grandiózní nonstop párty.