Peter Pellegrini jako prezident podržtaška na obálce Reflexu

Peter Pellegrini jako prezident podržtaška na obálce Reflexu Zdroj: Jan Ignác Říha

Peter Pellegrini jako prezident podržtaška. Stáhněte si obálku Reflexu zdarma jako plakát

Už před prvním kolem slovenských prezidentských voleb se na Slovensku i v Česku stala obálka Reflexu virální. Premiéra Roberta Fica jako prodejnou nevěstu sdílely statisíce lidí na sociálních sítích, někteří si ji dokonce vytiskli a chodili s ní na protivládní demonstrace. Podobný zájem pak vzbuzuje i aktuální titulní strana, která reaguje na zvolení Petra Pellegriniho, kterému celá řada Slováků, včetně poraženého kandidáta Korčoka, říká jednoduše právě podržtaška. Proto jsme se rozhodli dát motiv opět volně ke stažení jako plakát. Ve formátu PDF jej najdete v článku.

Za ilustrací stojí náš dvorní grafik Jan Ignác Říha, který měl na svědomí i obálku s Robertem Ficem. Prezident podržtaška vznikl ve spolupráci se šéfredaktorem Reflexu Martinem Bartkovským, který v editoriálu vysvětlil, na co se takový typ prezidenta Ficovi hodí a proč nebyl dvakrát šťastný z jeho zvolení. V aktuálním Reflexu najdete také analýzu Petra Sokola, která vypichuje 5 zásadních důvodů, kvůli kterým Ivan Korčok volby s Petrem Pellegrinim prohrál.

Obálka aktuálního Reflexu s Petrem Pellegrinim zdarma ke stažení jako PDF plakát >>>

Peter Pellegrini jako prezident podržtaška na obálce ReflexuPeter Pellegrini jako prezident podržtaška na obálce Reflexu | Jan Ignác Říha