Robert Fico jako Prodejná nevěsta na obálce Reflexu

Robert Fico jako Prodejná nevěsta na obálce Reflexu Zdroj: reflex.cz

Slovenský premiér Robert Fico jako prodejná nevěsta. Stáhněte si obálku Reflexu zdarma jako plakát

Šéfredaktor Reflexu Martin Bartkovský a grafik Jan Ignác Říha vytvořili společně obálku se slovenským premiérem Robertem Ficem, která se ještě den před prodejem tištěného časopisu stala virální na sociálních sítích. Díky tak velkému zájmu vám aktuální obálku reflexu nabízíme jako plakát ke stažení zdarma. Najdete jej v článku.

V aktuálním Reflexu najdete velké téma o tom, jak je země po parlamentních volbách a před těmi prezidentskými rozdělena. Číslo obsahuje rozbor dvou hlavích prezidentských kandidátů Pellegriniho a Korčoka i analýzu, proč a na jakých tématech se Slováci půlí mnohem radikálněji než Češi. A také dost drsný obrázek slovenského karikaturisty Shootyho, vytvořený přímo pro toto číslo Reflexu.

Rozdělená země, válka na Ukrajině a silný vliv ruských dezinformací umožňuje momentálně premiéru Ficovi táhnout celou zemi do ruské náruče, i když tomu sám poeticky říká “suverénní zahraniční politika”. Proto jsme ho na obálku dali jako prodejnou nevěstu. Všechny aktivity totiž Fico nedělá kvůli Slovensku, ale jen kvůli sobě, své straně a svým kumpánům. Výjev pak doplňuje slovenská vlajka, která jde pomocí nůžek velmi rychle a prakticky vylepšit, pokud se vaše srdce nachází v Kremlu.

Stáhněte si obálku s Robertem Ficem v PDF jako plakát zdarma ZDE >>>

Robert Fico jako Prodejná nevěsta na obálce ReflexuRobert Fico jako Prodejná nevěsta na obálce Reflexu | Jan Ignác Říha