Robert Šlachta

Robert Šlachta Zdroj: Jan Ignác Říha

Řídit stát jako traktor. Stáhněte si plukovníka Šlachtu zdarma jako plakát Reflexu

Pučem na Úřadu vlády kdysi umetl cestičku do politiky Andreji Babišovi. Dnes tam chce bývalý traktorista a policista Robert Šlachta sám. Babiš ho veřejně chválí a preference mu rostou. Opakuje se tu rok 2013? Zatím nevíme. Co ale víme, je, že by vás koláž s Robertem Šlachtou od Jana Ignáce Říhy mohla bavit. Stáhněte si ji zdarma jako plakát níže v článku a použijte dle libosti.

Zatímco v praxi nikdy nikoho nezatkl a korupce pod jeho dohledem bujela, dnes si buduje image nekompromisního policisty, který by rád v Česku skoncoval se zločinem, jen mu v tom stály zkorumpované soudy. Robert Šlachta přispěl svou právní negramotností k tomu, že lidé ztratili víru v tradiční politické strany a dnes nám vládne trestně stíhaný exestébák s největším střetem zájmů v Evropě.

Kdo je Robert Šlachta? To zjistíte v podcastu Kecy a politika:

Video placeholde
Kecy a politika 9 - Platí Šlachtu mafie? • reflex.cz

Stačilo totiž poslat těžkooděnce na Úřad vlády, nechat rozkopnout pár dveří a producírovat před kamerami několik lidí v řetězech. Výsledkem bylo, že nikdo z obviněných do vězení nešel, maximálně se rozdalo pár podmínek. O co lepší by bylo, kdyby se Robert Šlachta dál houpal na sedátku traktoru a nepraktikoval v čele ÚOOZ pučistické manýry? To nevíme. S jistotou ale můžeme říci, že by se na traktor měl vrátit a neusilovat o politickou židli.

Stáhněte si Roberta Šlachtu na traktoru zdarma jako plakát Reflexu ve formátu PDF >>>

Robert Šlachta: Řídit stát jako traktor - plakát reflexuRobert Šlachta: Řídit stát jako traktor - plakát reflexu|Jan Ignác Říha