Mladí a proočkovaní? Jediný argument, který platí na mladou neočkovanou generaci

Pořád častěji z televize slyšíme, že proočkovanost brzdí - a prosím drumroll - mladí. Ano, naděje naší budoucnosti na nás totálně se*e. Ročníky 65+ naběhly do očkovacích center a k lékařům jak tajfun, registrační systém padal každý pondělí po půlnoci, doktoři nestíhali, jehly nestačily... a teď když už konečně došlo na tu silnou mladou generaci, tak nálada opadla jak ve čtvrtek na hokeji. Ale je tu jedno řešení, na který kupodivu vláda kápla včas. Potlesk prosím! Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Abychom byli korektní, přizvali jsme si na zodpovězení této palčivé otázky našeho mladého korespondenta Dominika. A ten nám to vysvětlil stručně - osud rodičů, prarodičů, seniorů celého republiky a ekonomiky světa, jim je u zadku. Imunitu mají, covid je nezkosí. Vidí to jednoduše.

Ale pro nás naštěstí na to vláda kápla, ještě dřív než se tenhle problém objevil. Což je historicky poprvé, co se tohle stalo. Jak dostat mladé na očkování? Povolíte jim za odměnu hospodu a pláže bez testů. Takže se nic nezměnilo, dkyž chcete svýho haranat k něčemu ukecat, prostě mu koupíte čokoládový vajíčko a je vyřešeno.