Postapokalyptický Mickey Mouse jako plakát Reflexu od Jana Ignáce Říhy

Postapokalyptický Mickey Mouse jako plakát Reflexu od Jana Ignáce Říhy Zdroj: Jan Ignác Říha

Protentokrát: Babischön und Mähren. Stáhněte si alternativní obálku Reflexu jako plakát

Původně měl být na obálce Reflexu č. 9/2021 postapokalyptický Mickey Mouse, nakonec to ale vyhrála opice. Nám nicméně bylo líto vás o tuto koláž Jana Ignáce Říhy ochudit, a tak ji máme pro všechny uživatele služby Reflex Premium jako plakát. Link ke stažení najdete níže v článku.

Plakát není jediná věc, kterou zakoupením služby Reflex Premium získáte. Díky tomu se k vám dostanou unikátní články a komentáře. Některé články z tištěného Reflexu budete mít k dispozici dokonce v předstihu. 

Postapokalyptický Mickey Mouse není naším jediným letošním plakátem. V minulosti jsme vás nechali stáhnout kouzelníka Harryho Bureše, Prymulu sedícího na obláčku, ministryni „Venezuelu“ Maláčovou i její kolegyni a čarodějnici s pivním DPH Alenu Schillerovou. V loňském roce jsme pak představili úspěšnou a hojně využívanou sadu demonstranta. Nechyběla ani trojice Zeman, Babiš, Prymula, která je spoluzodpovědná za to, že Česko prohrává boj s pandemií či  Andrej Babiš v ženském provedení jako učitelka Andrejku s rákoskou. Poslední pak byl rudý bolševický nok odborář Dufek.

Ve službě Reflex Premium si dále můžete přečíst:

Vláda povolala bývalou pohraniční stráž. Jsou ze staré školy, oni se nebojí vystřelit, upozorňuje Babiš

Případ Hilsner: I po témeř 122 letech trvá justice na tom, že Leopold Hilsner byl vrah

Bohumil Pečinka: Zavírači, Babiš a bamlanivimab. Neválčíme se virem, ale s chaotickým vedením

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!