Odborář Bohumír Dufek: Rudý bolševický nok

Odborář Bohumír Dufek: Rudý bolševický nok Zdroj: Jan Ignác Říha

Jana Venezuela Maláčová - plakát od Jana Ignáce Říhy
Holky z vlády - Jana Maláčová a Alena Schillerová v koláži Jana Ignáce Říhy
Harry Bureš a poslední kouzlo
U nás v covidově - koláž Jana Ignáce Říhy
U nás v covidově - koláž Jana Ignáce Říhy
12
Fotogalerie

Hospodští, hoďte si do bolševického noka šipku! Stáhněte si plakát Reflexu s odborářem Dufkem zdarma

Odborový předák Bohumír Dufek proslul výrokem, že „jen polovina restaurací za něco stojí, zbytek ať zkrachuje“. Za to si od nás v silvestrovském Reflexu vysloužil přezdívku rudý bolševický nok. Plakát s jeho podobiznou si pak vzal na starost náš dvorní grafik Jan Ignác Říha. Jeho výsledek si zdarma můžete stáhnout v článku.

Předseda Asociace samostatných odborů Dufek dříve prohlásil, že pokud polovina restaurací během koronaviru zkrachuje, považoval by to za „očistný proces“. Později dokonce dodal toto: „Já si za tím stojím a možná to bude ještě horší. Jsou to podniky, kde se nalévá pouze alkohol a není tam žádná přidaná hodnota. Ke každé restauraci patří slušná obsluha a slušné jídlo,“ řekl.

Vzhledem k tomuto vyjádření považujeme za samozřejmé, dát vám zdarma k dispozici plakát s tímto bolševickým nokem. Využijte jej, dle libosti. Přimalujte mu rohy, hoďte si na něj šipkou nebo jej vytiskněte na transparent, až půjdete demonstrovat v časech bez nouzového stavu.

Letos jsme vás nechali stáhnout kouzelníka Harryho Bureše, Prymulu sedícího na obláčku, ministryni „Venezuelu“ Maláčovou i její kolegyni a čarodějnici s pivním DPH Alenu Schillerovou. V loňském roce jsme pak představili úspěšnou a hojně využívanou sadu demonstranta. Posledním plakátem ke stažení pak byl ten s trojicí Zeman, Babiš, Prymula, která je spoluzodpovědná za to, že Česko prohrává boj s pandemií. Posledním pak byl Andrej Babiš v ženském provedení jako učitelka Andrejku s rákoskou.

Bohumír Dufek ve verzi bez textu:

V plném rozlišení ke stažení zde (bez textu) >>>

Odborář Bohumír Dufek: Rudý bolševický nokOdborář Bohumír Dufek: Rudý bolševický nok|Jan Ignác Říha

Bohumír Dufek ve verzi s textem:

V plném rozlišení ke stažení zde (s textem) >>>

Odborář Bohumír Dufek: Rudý bolševický nokOdborář Bohumír Dufek: Rudý bolševický nok|Jan Ignác Říha