V Česku se šíří britská mutace chaosu, začíná očkovací apokalypsa

Po průšvihu jednoho policajta nám další policajt představil další průšvih, potlesk všem kolem! Robert Šlachta představil své nové politické hnutí Přísaha. Možná měl v plánu odklonit pozornost od svého kolegy Husáka, ale zas tak zajímavej Šlachta není. Do politiky se nacpe dneska kdekdo, jak bylo ostatně vidět i ze způsobu projevu pana nového politika. Ať žije čtecí zařízení! Více v Událostech Luďka Staňka na internetové televizi Mall.tv.

No a jaké máme další nové zprávy? Vlastně pořád dokolečka - očkování je momentálně IN, tak se podívejme na tuhle kauzičku znovu. Neni dost vakcín, což tvrdí, ti kteří k nim mají přístup. Je jich dost, tvrdí dva papalášové od pultíků. Simvás až propadne první dávka očkování půlce naočkovanejch, na koho bude Andy házet vinu, my jen abychom si to ujasnili už teď. Příjímáme sázky!

Ono je to totiž děsně důvěryhodný, když se nám vyjádření ministerstva a jeho bosse a bosse tohohle bosse liší a mění každou hodinku. Zvlášť, když ministerstvo opouští lidi jak krysy potápějící loď - od začátku pandemie jich odešlo už jedenáct. Možná bychom si z nich měli vzít příklad...