Všichni sedí doma na zadku, Okamura chce letět do Afghánistánu. Islámu a pandemii navzdory

Zatím největší bizár letošního roku - Okamurova první poslanecká cesta skončila dřív než začala. Díky Bohu...nebo díky Alláhu, kdo ví (asi ani ten v Afghánistánu tohohle klauna nechce). Tomio totiž na únor plánoval vycestovat na blízkých východ - ano, v době pandemie, kdy máme všichni sedět doma na zadku se předseda SPD chystal do hnízda teroristických skupin. Neni to vtip, ale pokračování to má v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Ještě větším překvapením možná bude, že Tomio nechtěl v Afghánistánu hlásat ty svoje žvást proti nebezpečí, které přichází z východu v podobě teroristů a kebabu - tak blbej asi neni ani on. Cíl cesty byl prý čistě obchodní - možná proto sebou plánoval vzít zástupce zbrojního průmyslu.

Okamura prostě a jasně plánoval prodávat samopaly a granáty lidem, proti kterým tu už roky káže jako proti největšímu zlu. Měli jet už v půlce února, ale nakonec cestu zrušili, prý kvůli bezpečnostní situaci v zemi. Jen nevim, jestli v tý naší nebo tý jejich...