Mejdan v Teplicích. Jak to vysvětlil prominentní host Jiří Paroubek, specialista na nelegální party?

Covid? Tak to je v pohodě! Dost podobně se o nemoci, která už rok svírá naší zemičku, vyjádřil ministr zdravotnictví. I nakažení covidem totiž můžete umřít třeba při bouračce nebo na raka, což určitě uklidní všechny, kterým v nemocnici zemřel nějaký ten příbuzný. Stejně by umřel. Tak a máte to! Další perly si poslechněte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

To takhle kmotr, politická ex-špička, vládní zmocněnec a místopředseda rady ČT přijdou do baru. Ne, to není začátek povedeného vtipu, ale česká realita. Vypadá to, že prominenti si v té naší zemičce myslí, že si můžou dělat, co chtějí, ale zapomínají na starý zvyky našich obyvatel. A to se pak na titulce bulváru objevíte jako nic.

A to ve vší parádě včetně lva české sociální demokracie Jiříka Paroubků. Zrovna u tohohle člověka je vidět, že si do huby moc nevidí. Je to jen pár týdnů co se bil v mužnou hruď a sexy mozek a odsuzoval demonstrace Klause a Landy. A pak je to taky spoustu let, co se mu nelíbila jiná ilegální párty, kdy policistům nařídil co nejtvrdší policejní zásah. Co nám k tomu řekl, se dozvíte, když kliknete na play.