Konec amerického temna, jaderný kufřík je v bezpečí. A Trump si místo inaugurace udělal truc mejdan

Uplynulých 24 hodin se opravdu vyvedlo. Andy se probral ze zimního spánku a konečně okomentoval týden starou informaci, že Pfizer pošle míň vakcín než slíbil. A ve čtvrtek odpoledne si v naší sněmovně poslanci zahráli na Rockyho. Ve středu taky proběhla za kolektivního oddechu celého světa inagurace nového prezidenta Spojených států. Co si o tom myslíme, si poslechněte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Nevim jak vám, ale mně v poslední době připadá, že Amerika dělá z každý události představení ve stylu Superbowlu - a upřímně ani tam nechápu, proč musej mít vstupy s živou hudbou a občas propíchanejma kozama. Ale zpět k inauguraci - tahle párty byla trošku slabší, už kvůli covidu a ani nemluvě kvůli nájezdu barbarů na Kapitol před několika dny. Chybělo publikum, takže Joe se nebude moci chlubit, o kolik lidí víc ho přišlo podpořit než Trumpa.

V úřadu ho ale hvězdným vystoupením přivítaly hudebnice Lady Gaga a Jennifer Lopez, protože nic neříká "jsem nový, lepší prezident" víc, než diskotéka před Kapitolem. Ale proti gustu....