Co dalšího se provalilo o teplickém mejdanu. Klidně zavolejte policajty, my tu máme Husáka!

Taky jste včera přemýšleli, jak je možný, že oslavu narozenin kmotra Bendy, kde byli paparazzi bulváru schopný fotit ožralý papaláše skrz okna, nevychmátli policajti, který jsou schopný najít pár 17letejch děcek ve sklepě v hloubce na úrovni metra v Praze? To asi protože za barem seděl policejní šéf a bývalej prezident Vladislav Husák. Jestli tam hlídal dodržování rozestupů nevíme, víc v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Já nic, já muzikant - zhruba stejně debilně se hájil teď už bývalý šéf liberecké policie Husák, když prasklo, že si užíval na večírku v Teplicích. Husák totiž tvrdí, že měl v hotelu domluvenou schůzku a Bendovi pak jen krátce gratuloval k narozeninám. Tak což o to, Vládíku, i když ti to nikdo nežere, dalo by se to spolknout. Ale že si tam těm lidem neřekl, že porušují nařízení vlády, to ti nepřijde divný?

Husáku, Husáku...no, na to, že to je jeho už asi 150. průser v řadě, v tom furt neumí moc chodit, chlapec ušatá. V minulosti byl během pár let odejit z celkem tří vysokých postů v rámci policie, vždycky kvůli závažným problémům. No, ale tak to je tady typický, ne?