Blatného nový způsob boje proti pandemii. Přepočítáme mrtvé a vylepšíme statistiky

Dneska je to fakt nabitý - každej den nám totiž přibývá jedno téma, kterýmu se nedá jen tak snadno uvěřit. Takže zaprvé, prosimvás - rušíme očkování. Jako ne všechny, ale prostě nejni kapacita, takže dědouškové dostávaj SMSky, že maj smolíka. Ale Babiš i Blatný to popíraj, tak nevim. A zadruhé v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Víte, jak ministr zdravotnictví před pár dny prohlásil, že covid nezabíjí, že ty lidi by umřeli stejně? Tak si na podporu tohohle tvrzení vymyslel i výbor na přepočítávání mrtvol a ověřování, na co opravdu umřeli. Jaký to má cíl? Těžko říct, možná, aby nám klesly počty mrtvých spojových s covidem.

A konečně zatřetí! Poslanecký Klub rváčů 2.0 - ve sněmovně se řešil Hanzel, Volný a flákanec. Volnému bylo dokonce umožněno vystupovat bez roušky. Nakonec prohlásil, že se nikdy neomluví (nech si to všichni zapamatují!). A možný trest za nadávky, napadání a fyzickou konfrontaci? Odebraný JEDEN plat. Teda...ani po čtyřech hodinách se na tom poslanci nedokázali shodnout, takže zatím bez následků. GONG.