Carponizer 2021

Carponizer 2021 Zdroj: Carponizer

Carponizer 2021
Carponizer 2021
Carponizer 2021
Carponizer 2021
Carponizer 2021
17
Fotogalerie

Rybí fetiš pokračuje. Hanbatý kalendář nahých žen pózujících s kapry se i letos dočkal dalšího vydání

Bizarních kalendářů najdete jistě na světě spoustu. Je tu však jeden, který nás i po těch všech letech nepřestává fascinovat. A tím je Carponizer – kalendář oslavující velké kapry a ženské tělo. Jeho duchovní otec Hendrik Pöhler (milovník žen a pochopitelně vášnivý rybář) jej sestavil i pro tento rok. A jaké kousky vybral? Podívejte se do naší galerie.

Dvanáct žen a dvanáct macatých kaprů. To je tradiční skladba kalendáře Carponizer s letopočtem 2021. Letošní ročník oproti těm minulým je nicméně překvapivý. Modelky jsou letos poměrně dost oblečeny. Prakticky jen jedna dívka pózuje s kaprem nahá, zbytek je odhalen do různých poloprůhledných či dokonce neprůhledných triček a kombinéz. Co za touto změnou vůči minulým a podstatně hanbatějším ročníkům stojí, se naší redakci nepodařilo zjistit.

Za snímky stojí opět fotograf Raphael Faraggi a jeho agentura RF Shootings. Styl zůstává stejný, protože fotografie pocházejí z několik let starého focení ve Francii. Jejich „poetika“ je díky tomu stejná a fanoušci tak dostanou to, co od kalendáře očekávají každý rok.

Pokud jste zatoužili po bizarním kalendáři, pak vězte, že to není žádná laciná záležitost. Koupit si jej můžete na německém Amazonu za necelých 19 euro. V naší galerii můžete nahlédnout alespoň na ukázku pár měsíců z aktuálního vydání. Dále tam naleznete i modelky z předchozích ročníků.