Kapří kalendář Carponizer 2020 opět kombinuje nahé dívky a kapry

Kapří kalendář Carponizer 2020 opět kombinuje nahé dívky a kapry Zdroj: RF Shootings

Carponizer 2020
Carponizer 2020
Carponizer 2020
Carponizer 2020
Český rybář Jakub Vágner na stánku společnosti Carponizer na nizozemském veletrhu Carp Zwolle
17
Fotogalerie

Ukaž šupiny! Erotický kalendář, který kombinuje kapry a nahé modelky, má další ročník

Je to už taková stálice pro milovníky internetových bizárů, velmi vášnivé rybáře a všechny fishsexuály. Carponizer čili hanbatý kalendář plný spoře oděných modelek a velkých kaprů je opět v prodeji. Jako každý rok jej prodává Amazon. Podívejte se na toto „umění“ v naší fotogalerii.

Vydavatelem je jako každý rok Hendrik Pöhler a fotky opět dodala agentura RF Shootings. Její fotograf Raphael Faraggi se ve focení nahých dívek a velkých ryb velmi vyžívá a v jeho hledáčku skončilo i několik českých pornohvězd. S kapry tak pózuje třeba známá Lady Dee nebo Little Caprice. Dívky, které dělají Česku v oblasti lechtivého průmyslu tu největší možnou reklamu. Letos bohužel ve výběru 12 vyvolených chybí.

Kalendář si můžete koupit na stránkách společnosti Amazon za necelých 19 dolarů (430 korun), je ale třeba připočítat poštovné a balné z USA. Z Německa, odkud pochází jeho autor, objednat nejde. Společnost Carponizer nevyrábí jen tyto obskurní kalendáře. Koupit si můžete i rybářské vybavení a na nizozemském veletrhu Carp Zwolle v jejich stánku zapózoval i účastník letošní StarDance a profesionální rybář Jakub Vágner.

Co na krásky s kapry říkáte? Letošní i loňské „úlovky“ si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.