Video placeholde

Dáváte pod stromeček knihu? Podívejte se na jednoduchý návod, jak ji originálně zabalit

Knihy patří mezi největší stálice štědrovečerního podhoubí pod vánočním stromečkem. Nejsou extra drahé, dají se dobře vytipovat podle preferencí obdarovaného a téměř každý je dokáže zabalit. My pro vás máme ale jednoduchý trik, který povýší obyčejně zabalenou knihu na malé umělecké dílo. Podívejte se na náš návod!

Po zhlédnutí videa jste už téměř certifikovaným odborníkem na balení dárků. Certifikát vám sice nevystavíme, ale můžete použít náš originální balicí papír a své dárky tak udělat opravdu speciální. Najdete jej v každém vánočním Reflexu, který je k dostání od 20. prosince do 2. ledna. Celkem můžete narazit na čtyři varianty od čtyř grafiků tohoto časopisu (Jana Ignáce Říhy, TMBK, Marka Douši a Štěpána Mareše). Své dárky tak můžete balit nejen do papíru s tváří pana prezidenta, ale i do Zeleného Raoula, smutného Santy a motivu se zlatým Xkem.

Podívejte se, jak všechny verze papírů vypadají:

Vánoční balicí papír Reflexu.Vánoční balicí papír Reflexu.|Archív

Kromě balicích papírů najdete ve vánočním dvojčísle velký rozhovor s bratry Trojanovými, historickou procházku po Karlově mostě s informacemi, jaké v průvodcích nenajdete, i české graffiťáky po 25 letech a mnoho dalšího!

Reflex č. 51-52/2018Reflex č. 51-52/2018|Archív