Video placeholde

Ovčáček to zabalil! Podívejte se, jaký dárek si připravil hradní mluvčí pro prezidenta

Viceprezident České republiky, nejcitovanější mluvčí, bojovník proti fašismu v tuzemských kavárnách a čtenář Reflexu Jiří Ovčáček nikam neodchází, jak by se mohlo z titulku zdát. Pouze si užívá zasloužené dovolené, kterou tráví balením dárků pro svého hradního pána. Získali jsme unikátní video přímo ze zámku v Lánech, které ukazuje, co si mluvčí pro pana prezidenta Zemana přichystal. Podívejte se na video!

I když by mohl vyrazit kamkoli, rozhodl se Jiří Ovčáček trávit dovolenou u své hradní rodinky. A tak zatímco Mynář s Nejedlým lijí lithium v nedalekém kamenolomu, protokolář Kruliš prohání už druhé policejní BMW po brněnských okrskách, Ivana Zemanová čistí hlavně svých pušek a Kačenka marně hází střevícem, Jiří pilně trénuje koledy a balí ty nejkrásnější dárky pro svého šéfa.

A pokud se vám líbí papír, který hradní mluvčí používá, tak ho můžete získat také. Najdete ho totiž v každém vánočním Reflexu, který vyšel ve čtvrtek 20. prosince. Celkem můžete narazit na čtyři varianty od čtyř grafiků tohoto časopisu (Jana Ignáce Říhy, TMBK, Marka Douši a Štěpána Mareše). Své dárky tak můžete balit nejen do papíru s tváří pana prezidenta, ale i do Zeleného Raoula, smutného Santy a motivu se zlatým Xkem.

Podívejte se, jak všechny verze papírů vypadají:

Vánoční balicí papír Reflexu.Vánoční balicí papír Reflexu.|Archív

Kromě balicích papírů najdete ve vánočním dvojčísle velký rozhovor s bratry Trojanovými, historickou procházku po Karlově mostě s informacemi, jaké v průvodcích nenajdete i české graffiťáky po 25 letech a mnoho dalšího!

Reflex č. 51-52/2018Reflex č. 51-52/2018|Archív