Konec světa nebude!

Naší Zemi hrozí, že bude zničena rychle se přibližující planetou Herkolubus, nazývanou také Rudá planeta. Herkolubus je obrovská planeta, několikanásobně větší než Jupiter, jejíž mohutná gravitační síla vyprovokuje na Zemi mnoho zemětřesení, přilivových vln, hurikánů, vulkanickych erupcí atd., které zvýšenou intenzitou zpusobí konec lidstva. Se srdečným pozdravem Ediciones Humanidad...

...
Tak tohle jsem našel ve své emailové schránce... I s adresou webu... „Budeme hovořit o Herkolubus neboli Rudá planeta, která se přibližuje k Zemi. Tito vědci dokonce na základě jakýchsi výpočtů určili jeho hmotnost a uvádějí, kolik váží tun a jaký má průměr, jakoby to byla dětská hračka, ale tak tomu není. Herkolubus neboli Rudá planeta je pětkrát či šestkrát větší než Jupiter. Má gigantickou hmotnost, která se nedá zastavit anebo odklonit.“ píšou tam špatnou češtinou. "Napříč dnem moří a oceánů se táhnou velké a hluboké trhliny, v kterých dochází k reakcím vody s ohněm Země. K tomu dochází právě kvůli nukleárním testům vědců a armád mocností – resp. těch, co sami sebe za mocnosti považují. Ti, kdož je uskutečňují, nedbají na důsledky svých zvěrstev a krutostí, a pokračují v těchto zločinech vůči planetě a vůči Lidstvu.“ hlásá dále pan V.M.Rabolu. Kdo to je? No přece AUTOR KNIHY!!!
Pro krátkém hledání se totiž můžete dočíst vševysvětlujícící: Knihu Herkolubus neboli Rudá Planeta lze objednat prostřednictvím distribučních společností a internetových knihkupectví, resp. zakoupit v knihkupectvích, která spolupracují s vydavatelstvím NA**RAT, můžete si ji objednat též na dobírku buď e-mailem na adrese NA**RAT, anebo poštou na adrese NA**RAT. Meze dobrého vkusu v marketingu jsou daleko, ale tohle je ještě dál. Vymyslet si zprávu o konci světa, abych o tom prodal knihu?
Takže, pokud vám podobný inzerát rovněž přišel: VEVERKA HULI VZKAZUJE, ŽE KONEC SVĚTA NEBUDE!