Pondělí, 25. 4. 2005

Fakt hustej den, jako každý pondělí. Hlava mi třeští a služební mobil jsem nechal u JJ. Ten Rocco (JP) se fakt snad posr…. Že je tlusťoch trochu moc nafoukanej, to jsme věděli. Čekali jsme, že ho nechaj vyhnít na MMR a pak ho v klidu ukliděj do chládku, ale že ho udělaj premiérem! Ty vole, hustej džouk! Ale prej už na něj v partaji chystaj hustý olovo o jeho působení na městě…. Myslím, že se chlapec brzo zapotí ještě víc než normálně…. No vlastně radši ani ne. Musím končit. Jedu si do parlamentu vyměnit notebook. JJ mi do něj nalila víno, kráva. A taky doufám, že mi dají tu novou nokii.

Fakt hustej den, jako každý pondělí. Hlava mi třeští a služební mobil jsem nechal u JJ. Ten Rocco (JP) se fakt snad posr…. Že je tlusťoch trochu moc nafoukanej, to jsme věděli. Čekali jsme, že ho nechaj vyhnít na MMR a pak ho v klidu ukliděj do chládku, ale že ho udělaj premiérem! Ty vole, hustej džouk! Ale prej už na něj v partaji chystaj hustý olovo o jeho působení na městě…. Myslím, že se chlapec brzo zapotí ještě víc než normálně…. No vlastně radši ani ne.
Musím končit. Jedu si do parlamentu vyměnit notebook. JJ mi do něj nalila víno, kráva. A taky doufám, že mi dají tu novou nokii.