Video placeholde

Souložil jsem s ní jak malej kluk! V bizarní sexuální scéně odpadává prostitutce emajl z pusy

„Dost jsme tenkrát souložili a trvalo nám to milování leckdy pár hodin a souložili jsme na všechny způsoby, leckdy jsme až bohapustě mrdali a dělali jsme věci, který jsem do tý doby jen tušil…“ Litvínovský prozaik Pavel Růžek se v našem žebříčku naposledy objevil v roce 2012 se svou pátou knihou, Bez růže, a urval tehdy, posmrtně ovšem, díky množství erotických obrazů na „prošukanejch a znesvěcenejch matracích“ čtvrté místo. Letos je díky Gulliverově cestě do prostitutčiny vulvy, „veliké a hezké, a samozřejmě zběhlé“, devátý s typicky živelnými, orvanými, značně autobiografickými povídkami sbírky Bez tebe. Zdravíme do nebe!

9. místo - Pavel Růžek: Bez tebe

Ukázka:

A vešli jsme do bytu, kde byly jen vyválečkovaný zdi, ale v rohu tam ležela matrace a na ní hadry; a kurva se svlíkla a lehla si, tak jsem to udělal taky. Kurva se mi ovinula kolem krku, kolem těla, a já věděl, že si s ní můžu dělat, co chci; a tak jsem jí říkal, že je krásná, a souložil jsem s ní jak malej kluk. Měla ji velikou a hezkou, a samozřejmě zběhlou, a jak jsem ho do ní strkal a ona mi přirážela, viděl jsem, jak jí z huby opadává emajl.

Hodnocení:

Silné povídky Pavla Růžka (1951–2011), bohužel již zesnulého autora výtečných autobiografických knih Bez růže a Bez kůže, skýtají scény, které jako by vypadly z Růžkova následovníka a kamaráda Daniela Hradeckého. Však se oba dlouho pohybovali po smutné trajektorii Most – Ústí nad Labem – flaška. A jistě, citovaná pasáž ze samotného závěru povídky U díry je prostě parádní, smutná a trochu nechutná. Jako spousta dalších děr do severočeského industriálu a do úst laciných prostitutek, které svým (bohužel nečetným) čtenářům Pavel Růžek zanechal.

Žebříček nejhorších sexuálních scén za rok 2022 zveřejňujeme postupně každý den až do Štědrého dne. Kompletní seznam článků najdete zde  >>>