Video placeholde

Bizarní „sexuální“ scéna v knize Andreje Babiše: Políbil jsem 40 důchodkyň za den a bylo to skvělé

Jak na homepagi odvážného předvolebního projektu našeho bývalého premiéra píší jeho píáristi, „Čtěte, protože v téhle knížce je všechno“. Přesně tak: i sex, lži a video. Marketingový produkt nepřináší mnoho erotiky, ale když už tam je, pak je krásná, inkluzivní a všeobjímající. Tím si Babiš vysloužil pozici "borec na konec" v naší anketě Bad Sex in Fiction Award, tedy anticeny za špatný sex v nové české próze, kterou každý rok vyhlašuje časopis Reflex. 

Borec na konec ankety Bad Sex in Fiction Award: Andrej Babiš - Sdílejte, než to zakážou!

S vámi

Mezinárodní den seniorů v Olomouci. Políbil jsem snad čtyřicet důchodkyň. A bylo to skvělé. Nejmladším tam bylo šedesát let. To byla taková kategorie mladší žáci, protože jsem narazil i na vypracované atlety 80+. Respekt.

I sám pan předseda vlády při výkonu funkce zažívá ono příjemné chvění v podbřišku, jak svým voličům (perem Marka Prchala a spol.) připomněl v letošní předvolební publikaci. Člověk si říká, jak moc by změnilo volební výsledek, kdyby v této vypjaté (až přepjaté) woke metoo době A. B. nebyl takový sexista a ageista a políbil tehdá v Olomouci i muže, ony přítomné „vypracované atlety 80+“. Ano, pak by si teprve zasloužil respekt! 

Žebříček nejhorších sexuálních scén za rok 2021 jsme zveřejňovali každý den až do Štědrého dne. Kompletní seznam článků najdete zde  >>>