Tento chlév se státu již léta nedaří vyčistit od squatterů...

Tento chlév se státu již léta nedaří vyčistit od squatterů... Zdroj: Ondřej Szollos

Squatteři z Kliniky: Na rozhodnutí soudu vám zvysoka s**eme!

V předvánočním bilancování jsem si najednou uvědomil, v jak absurdním světě to žijeme. Dva moji známí letos přišli o papíry na auto kvůli takzvanému zbytkáči. Už měli pár bodů za rychlost, pak jim naměřili ráno po flámu o desetinu promile navíc, a doježděno. Nekompromisně a hned, zákon je zákon. Zato když kašlete na zákon z levicových ideových pozic, nestane se vám vůbec nic.

Squatting vychází z pevného mravního přesvědčení, které má hluboké filosofické opodstatnění v antisociální psychopatii, a je většinovou normou v našich věznicích. Toto přesvědčení - mravní postoj - říká, že když něco chci, tak si to vezmu, protože to chci, a neřeším, čí to je. Je pravda, že pokud si takto počínáte a nemáte to ideově podložené, jste považován za zloděje, a když vás chytěj, tak vás nejdřív soudí, a pak zavřou.

Inventura klíčových událostí sociálně patologické scény naší země za rok 2018 však ukazuje, že když si přivlastníte cizí majetek, dokonce i v případě, že jej chce majitel nějak využít, a vy mu bráníte ve výkonu vlastnických práv, tak pokud to máte podložené dostatečně marxistickou filosofií, tak vám to bude systém tolerovat léta.

Klinika je squatt

Jde o budou protiprávně obsazenou squattery, kterou se stát již léta snaží z moci mladé levice vyrvat. A fakt to státu nejde. Panují tam idylické poměry - vždyť je obsazen těmi nejuvědomělejšími soudruhy z mladé levice, vegany, transsexuály, bojovníky proti týrání medvěda v cirkuse a gender aktivisty.

Například počátkem června 2018 podal kvůli tomu, co se tam děje, radní na Praze 3 Alexander Bellu trestní oznámení. Dozvěděl se, že ve squattu údajně jedna/jeden z nejslavnějších tuzemských transgender aktivistek/aktivistů znásilnila/znásilnil feministku/feministu. Incident se odehrál nedaleko knihovny s díly Karla Marxe - a pan radní zřejmě nevěděl, že v rámci neomarxistické komunity jde o běžný standard sociálních vztahů mezi aktivistkami/ty. Měl by se poučit.

Já tam například byl jen tři minuty, než mě vyvedli, a udělal jsem si obrázek na celý život. Takový bordel a špínu jsem viděl naposledy, když jsem v roce 2000 fotografoval byty nejstarších - už umírajících - českých uživatelů opiátu „braun“.

Vaše - naše!

Aktivisté budovu protiprávně obsadili, pak se díky velkorysosti majitele (Správa železniční dopravní cesty) dohodli, že tam smějí do určitého data zůstat, slíbili to a podepsali smlouvu. Když datum přišlo, slib nedodrželi, a zůstali tam. Když poté soud rozhodl, že mají vypadnout, odvolali se a nevypadli. 11. října 2018 Nejvyšší soud zamítl dovolání proti verdiktu o vyklizení. Odvolali se a nevypadli.

2. listopadu 2018 senát Ústavního soudu potvrdil že mají vypadnout. Odvolat se proti rozsudku už není kam, tak se neodvolali, a taky nevypadli. SŽDC oznámila, že už je to fakt nebaví, a dala aktivistům vědět, že nechá 10. ledna na základě rozhodnutí Ústavního soudu objekt vyklidit. Klinikáři začali na ten den svolávat protestní akci, demošku, aby jim spojené síly mladé levice pomohly porušovat zákony, protiprávně užívat cizí majetek a zvysoka kálet na rozhodnutí soudů tří stupňů i nadále.

Mravní poučení pro rok 2019

Tedy vážení občané: Pamatujte, že žijeme v právním státě, a že když jako řadový občan nadýcháte místo 0,24 promile zbytkového alkoholu 0,25 promile, tak bude malér. Ale jestli chcete léta beztrestně porušovat zákony, brát z cizího, kašlat zvysoka na veškerou představitelnou etiku a doslova kálet na rozhodnutí soudů - staňte se levicovým transgender aktivistou, a projde vám to!