Martin Konvička.

Martin Konvička. Zdroj: Islám v ČR nechceme

ČSSD a ANO chtějí manipulovat volby. Volte vlastenecké strany všechny najednou!

V nadcházejících volbách reálně hrozí, že etablované politické strany podlými triky vytěsní voliče, kteří se rozhodli dát hlas nějaké vlastenecké straně, která bojuje proti muslimům a tak. Proto se Facebookem začala šířit podnětná výzva.

Při podzimních volbách bude mít volič hned šest (či ještě více) možností, kterak dát svůj hlas nějaké vlastenecké straně. Zatím šest, ale do voleb se pravděpodobně ještě nějaké takové subjekty rozštěpí a vznikne několik dalších nástupnických organizací. Již dnes je výběr imponující: Namátkou můžu jmenovat Blok proti isla, Blok proti islámu, Blok proti islamizaci, Blok Martina Konvičky a Blok bederní páteře. Tato diverzita však hrozí, že se protiislámské síly v naší společnosti rozdrobí a standardní politické partaje národních zrádců vlastence nepustí do Parlamentu.

 

Proto na Facebooku vznikla chvályhodná iniciativa, kterou podporuji celým srdcem, a kterou zde tímto propaguji. Po sociální síti se šíří následující text: „Pozor! Slyšel jsem, že mainstreamové strany jako ČSSD nebo ANO chtějí volbami manipulovat. Hlavně se to má týkat vlasteneckých stran, a chtějí tu nejúspěšnější po volbách úplně vyloučit. Proto doporučuji všem vlastencům, aby do obálky vložili hlasovací lístky pro všechny vlastenecké strany, protože všechny vyloučit nemůžou. V jednotě je síla!”

 

Navržený postup je asi jedinou možností, jak uchránit Českou republiku před muslimy, židozednáři, cyklisty a ostatní multikulturní verbeží. Proto vás, čtenáře Reflexu, vyzývám: Pokud budete volit vlastence, volte je v souladu s výzvou všechny. Tváří v tvář hordám přivandrovalců, které zaplavují Českou republiku, nemáme jinou šanci než držet pospolu!