Akci předčasně ukončila policie, protože podle ní mimo jiné simulovaná střelba mohla vyvolat paniku.

Akci předčasně ukončila policie, protože podle ní mimo jiné simulovaná střelba mohla vyvolat paniku. Zdroj: ČTK

Konvička zaslouží potrestat, lidé ve strachu prchali!

Spory o tom, zda Konvičkova akce s okupací Islámským státem byla recese, nebo výtržnost, končí. Jedna z restaurací na Staroměstském náměstí právě zveřejnila záběry panického úprku lidí, který po „produkci“ nastal. Konvička zaslouží potrestat.

Příznivci Martina Konvičky a celá jeho politická squadra azura tvrdí, že po jejich „happeningu“ (rozuměj výtržnosti) na výročí sovětské okupace nikdo neutíkal, že akce obsazení Staroměstského náměstí se zbraněmi nikoho nevyděsila. A že tedy není důvod k znepokojení, či nějakému stíhání jejich EntoFuhrera.

Nyní se situace radikálně změnila. Pan Tomáš Ságl zveřejnil video z jedné restaurací na Staroměstském náměstí. Pár vteřin záběru ukazuje horečný úprk, paniku, pády lidí i nábytku a skrumáž, kde jen zázrakem nikoho neušlapali. Plnou odpovědnost za tu paniku - nyní už neoddiskutovatelnou, a smrtící - nese Martin Konvička, a měl by být po zásluze potrestán. Pokud mohu doporučit soudci - mne by pro něj nejvíce uspokojil trest čtyř set hodin veřejně prospěšných prací při úklidu chodníků kolem pražské mešity.