Karneval kultur jistí jižané nezvládli absolvovat počestně...

Karneval kultur jistí jižané nezvládli absolvovat počestně... Zdroj: ČTK/DPA/Maurizio Gambarini

Berlínský Karneval kultur byl vskutku multikulturní. Arabové přispěli sexuálními útoky

Karneval kultur, pořádaný o víkendu v Berlíně, multikulturně obohatil jak řadu německých žen, tak skupiny mladíků "jižanského vzezření". Ti Evropankám předvedli, jaký má islámská kultura respekt k ženám.

Migranti už asi definitivně změnili bezpečnostní standardy evropských měst - a my Češi můžeme být šťastní jako blechy, že se nám zatím imigrační vlna vyhnula. V zemích, kam naopak imigranti masivně směřují a již tam existují usedlé imigrantské komunity, se budou muset domorodé ženy - Evropanky - smířit s tím, že jim na libovolné větší slavnosti, na kdejakém pouličním festivalu, akutně hrozí sexuální napadení ze strany skupin imigrantů.

Je to skoro absurdní, kde k dalším skupinovým napadáním došlo. „Karneval kultur (německy der Karneval der Kulturen) v Berlíně je známým multikulturním festivalem ve městě žijících národů a národností, který chce berlínskému obyvatelstvu ukázat kulturní pestrost a přispět k porozumění, odbourání předsudků a integraci cizinců ve městě.” Zdroj: Wikipedie.

Letošní karneval proběhl uplynulý víkend, a už v pondělí poté se objevila i v našem tisku zpráva: "Skupina asi deseti mužů tu napadla dvě mladé dívky. Muži se na dívky tlačili, osahávali je a jedné z nich ukradli telefon."

Dva ze zadržených byli turečtí mladíci. Policie ale soustředila pozornost na tento druh útoků, a už v úterý jsme se mohli dočíst, že případů sexuálního napadení žen bylo nejméně osm dalších. Policejní mluvčí Thomas Neuendorf podle iDnes uvedl: „Všechny ženy pachatele popsaly jako mladé muže s jižanským vzhledem.“

Ergo kladívko - u imigrantských mladíků populární hra zvaná "sexuální napadání" se v masovém měřítku odehrála na sluníčkářském festivalu, který oficiálně prosazuje tezi, že takové věci imigranti nedělají. Realita holt dokáže vyléčit z iluzí lépe než libovolná teorie...